пошук

Оновлюється. Нерухомість і будівництво: безпекові, гуманітарні і навіть освітні функції в містах, припинення вимог поточних платежів.

Режими комунікацій, питання оплат, забезпечення життєдіяльності міста і оборони, ситуація на будівельних майданчиках, програми підтримки
 


ЖК Грінвуд-3: тривають монолітні роботи в секції 4

У секції № 4 ЖК «Грінвуд-3» розпочато бетонування плити перекриття над підвальним поверхом. 




14.03.2022
Відновлено роботи в Парус CITY:
«Маємо для вас хороші новини: Будівництво наших комплексів продовжується. Будова працює з понеділка 14.03. Відділ продажу працює в скороченому режимі з 11:00 по 16:00 в понеділок, середу та пятницю (з 14.03).
 
 

Раніше про продовження робіт повідомили і в Rubicon Group development company:
Попри складні обставини, ми продовжуємо працювати.
Виконуються внутрішні роботи на будівельних майданчиках, такі як
встановлення електрики, сантехніки тощо.
 
Lev Development повідомляє про постійно діючу лінію підтримки клієнтів:
«Клієнти, в яких є питання чи потреба уточнення інформації по проєктах Lev City Hotel, Premier Resort Hotel, CITIZEN YA та київських ЖК Life Story і  ЖК Central Hills можуть контактувати з керівником відділу продажів Юлією Романюк за телефоном +380 (67) 694 00 44 через будь-який зручний для вас мессенджер (Telegram, Viber, WhatsApp)».


Компанія Greenville: об’єкти не зазнали ушкоджень, компанія допомагає армії, будівництво відновиться, почато роботу офісів і консультаційної лінії.
 
«Від сьогодні менеджери надають консультації і у центрі продажу - відновлено роботу та працюємо у будні з 10 до 15 год. Також повідомляємо, що до завершення воєнного стану ви можете вчасно не оплачувати чергові платежі за квартири та нежитлові приміщення, придбані у нашій компанії. За цей час не буде нараховуватися пеня та будь-які інші штрафні санкції. Адже ми, як компанія, і ви, як клієнти, потрапили під дію форс-мажорних обставин», - повідомляє компанія.

 

13.03.2022
Blago Developer приступив до роботи на будівельних майданчиках Івано-Франківська.
У ЖК Comfort Park, Family Plaza, Parus, Royal Hall та у житловому масиві Паркова Алея повноцінно працюють будівельні бригади.
 
«Закликаємо всіх відновлювати роботу та підтримувати економіку країни», - кажуть в компанії.

 
 
 


Конфедерація будівельників України звернулася до забудовників і девелоперів - формують базу житла для викупу під потреби розміщення евакуйованого населення.

"У тісній співпраці з Мінрегіон та іншими профільними державними інституціями, терміново формуємо реєстр вільного для викупу житла під потреби розміщення евакуйованого населення з територій активних бойових дій", - говориться в повідомленні. Насамперед це стосується Вінницької, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської та Чернівецької областей.

Інформацію просять надавати за єдиною формою за посиланням:
https://forms.gle/8xEVebhKTwWyxCSH7
 

 

LEV Development обладнав вже три своїх офіси для тимчасового прихистку. Два безпосередньо у Львові і один у Винниках.

 


11.03.2022

Компанія blago developer відновлює роботу в Івано-Франківську
 
«Напередодні Уряд України звернувся до регіонів в тилу з проханням відновлювати діяльність. Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків теж закликав місцевих підприємців переходити до «Економіки воєнного стану». Вона передбачає відновлення виробництва, збереження робочих місць та забезпечення бюджету надходженнями», - говориться в повідомленні компанії.
Blago developer підтримує ініціативу і відновлює роботу - вже цього тижня на три об’єкти вийдуть будівельні бригади і продовжать зведення житлових комплексів та планові будівельні роботи.
 
«Таке рішення дозволить нам відновити у повному розмірі сплату податків, виконати обов’язки перед покупцями квартир та зберегти усі робочі місця у компанії, що вкрай важливо у період російської агресії проти України», - повідомляє Blago developer.



Компанія Auroom відновлює роботи на будівельних майданчиках у Львові.
 
«В цей важкий час хочемо підтримати Ваш настрій і віру в те, що «Все буде Україна!». Ми провели ревізію матеріалів, та співробітників (ланцюжок поставок зазнав руйнувань, а співробітники частково вимушені були поїхати до родин або приступити до оборони нашої країни) та визначилися зі списком робіт, які можемо виконувати на будівельних майданчиках наших об’єктів. Отже,
Четвер 10.03.2022р. Auroom City - в частині квартир секції Е виконані роботи по пуску газу.
Понеділок 14.03.2022р. – відновлення робіт по ЖК Sunrise 2 та Spark», - повідомили в компанії Auroom


10.03.2022
Кожен, хто залишився без даху над головою, кожен, чий дім чи квартира були знищені окупантом, зможе залишити заявку на відшкодування в «Дії». Орієнтовно за тиждень у додатку «Дія» ми починаємо реєструвати інформацію про пошкоджене та зруйноване майно громадян України - повідомив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.


09.03.
Avalon і фонд Ridni помагають в забезпеченні дітей та сімей: закупівля медикаментів, провізії та інших побутових речей та у формуванні та транспортуванні гуманітарних вантажів у точки, де їх потребують. Актуальний список необхідних речей публікуватиметься на сторінці компанії.
 
LEV Development забезпечує тимчасовий прихисток у Львові. Можливості і контакти: 
 
 

Раніше: 
Київ.
Українські девелоперські компанії KAN Development, Stolitsa Group, Saga Development, Київміськбуд та інші призупиняють вимоги щодо всіх поточних платежів, пов'язаних зі сплатою придбаного житла у своїх проєктах.
Також KAN Development на своїй сторінці разом з вчителями Академія Сучасної Освіти А+ запустили проєкт з онлайн-навчання для всіх дітей України, які можуть доєднатися до занять в ZOOM – посилання тут.
Київміськбуд перерахував 15 млн. грн. на спецрахунок для збору коштів на потреби армії, який відкрив Національний банк України і офіційно повідомив про припинення роботи з постачальниками будматеріалів, які могли бути
 виготовлених в росії.

Інтергалбуд з рішенням призупинити вимоги щодо поточних платежів за квартири, інформує тих, хто планує внести платіж звернути увагу на зміни щодо визначення актуального курсу долара США. У зв’язку з відсутністю торгів на ресурсі IBF, відповідно до пункту 4.6 Договору, яким передбачена зміна вебсайту як джерела інформації щодо актуального валютного курсу, відтепер для визначення валютного курсу будуть використовуватись дані порталу «Мінфін», розділ «Валютний аукціон» - «Продаж».

"Продовжуємо допомагати в облаштування захисних споруд, забезпечення паливом інженерної техніки, постачання продуктів і життєво необхідних речей для територіальної оборони та військових, розселення людей у безпечних регіонах. Сформована база доступних для проживання місць, надаємо інформацію українцям, допомагаємо з трансфером", - повідомляє Інтергалбуд.


Львів.
У Львові відразу після запровадження воєнного стану компанії повідомили про тимчасову зупинку відділів продажів і дистанційне спілкування за необхідності для діючих клієнтів. 
 
«Наша команда працює у штатному режимі, ми підтримуємо звʼязок з клієнтами. У разі виникнення питань - готові на них відповідати. Закликаємо до єдності і підтримуємо один одного» - повідомили більшість компаній, зокрема Avalon, Нова Оселя, Grinville, Auroom, Viking, Еко-Дім, Lev Development

Аналогічно повідомили львівські компанії і про призупинення вимоги перед клієнтами щодо виплати поточних платежів і штрафів. Зокрема такі повідомлення опублікували Avalon, Квітка. Майстерня будинків, Auroom, Globus, Нова Оселя

У випадку необхідності уточнити якусь інформацію, компанії радять звертатися телефоном чи в повідомленнях. Аналогічно це стосується і компаній, які не згадані (деякі могли фізично не запостити інформацію або ми її пропустити).

 
Додатково до безпекового сектору компанії зараз працюють і в гуманітарній сфері.
 
«Команда працює у волонтерських групах  допомаги розселенням збезпечення продуктами біженців і усіх, хто цього потребує. Комерційні приміщення переоснащені у штаби гуманітарної допомоги і тимчасового проживання. На території будівельних майданчиків виготовляють необхідні для оборони, металеві конструкції. Підземні паркінги використовуються як укриття і наша команда робить все для того, щоб зробити їх безпечнішими та зручнішими: поступово оснащуємо WI-FI-зв’язок та додаткове утеплення приміщення», - повідомила компанія Avalon.
 
«Наші будівельники - великі молодці, активно допомагають організації захисту міста та багато роблять для перемоги у війні за незалежність! На жаль, маємо нову реальність, але на щастя, є згуртованість навколо спільної біди», - повідомив заступник міського голови Львова Любомир Зубач.

Квітка.Майстерня Будинків: «Беремо активну участь у волонтерській діяльності: передано близько 10 тон швелерів для виготовлення протитанкових конструкцій, 100 фундаментних блоків для блок-постів міста, гучномовці для Галицької адміністрації та авто з забезпеченням пальним для перевезення переселенців, через додаток LOKAL зібрали понад 3 900 000 грн на підтримку Української Армії.
Разом з іншими забудовниками Львова приступили до реконструкції і підготовки приміщень, підвалів і бомбосховищ під Клінічною лікарнею швидкої медичної допомоги на вул І. Миколайчука, 9».
 
Globus: «Надали матеріально технічну базу для зведення блок-постів і зайшли на чергування, забезпечуємо охорону і контроль в палаці Потоцьких, придбали і змонтували генератор для дитячого реабілітаційного центру, в підземних паркінгів організували укриття (Джорджа Вашингтона, 1, Мечникова, 16, Некрасова, 47, Козланюка, 17, Демнянська, 3)».
 
Корпорація Нерухомості РІЕЛ: «Разом з убезпеченням наших працівників та їхніх сімей одразу почали надавати територіальній обороні Києва та Львова необхідні матеріали. З нашого будмайданчику по вул. Коперника та ЖК Ok’land передали бетонні блоки, з ЖК Nordica Residence арматуру та блоки для тероборони Києва. У Львові всі наявні наші будматеріали доправили для укріплень міста проти ворога - метал, арматура, мішки, пісок, цемент - все для влаштування загорож танкам. Кожного дня відправляємо продукти до тероборони».


Подібно і в Івано-Франківську, зокрема будівельна компанія Вертикаль повідомила, що здійснює усіх заходів для посилення безпеки та охорони житлових комплексів та об’єктів будівництва належними умовами для проживання та у разі необхідності перебування в укриттях.
дата публікації: 01.03.2022
дата оновлення: 15.03.2022
1022 переглядів
 

Популярні пропозиції від забудовників:

Читайте також інші новини даної теми

18/03
Головна меблева та будівельна виставка
28/02
Нові квартири у Львові за програмою єОселя. Кредитування від 3% річних на 20 років
25/09
Львів. Здано в експлуатацію 4-у чергу ЕКО-ДІМ на Тракті І
11/09
Відкрито попереднє резервування квартир в ІІ черзі будівництва «Еко-Дім на Козельницькій» у Львові
31/08
Старт продажів в нових секціях Авалон Ярд. Планування і ціни

<path id="path10669" d="m6.61406 286.94607h2.646485c.3528648 0 .3528648-.5293 0-.5293h-2.65918c-.36556.0169-.34017.54622.0127.5293z" fill="#e1e5e6 data-original=" #c8d4d9"="">всі новини
 
Підписуйтесь та отримайте ПЕРШИМИ всі нові пропозиції від забудовників: