пошук
Київ: відновлення робіт на будівельних майданчиках та допомога громадам 2022-04-12 2022-04-12 https://novobudovy.com/templates/novobudovy/images/logo.svg
Енциклопедія Новобудов©

Київ: відновлення робіт на будівельних майданчиках та допомога громадам

Столичні девелопери допомагають в забезпеченні громад, обстежують та поступово відновлюють роботи на будівельних майданчиках.
 
 
Раніше ЕН писала, як реагували і що робили девелопери з початком російського вторгнення станом на кінець лютого-початок березня. В квітні зробили окремі огляди по відновленню робіт у Львові, Івано-Франківську, Чернівцях. Тепер – спеціальна підбірка по діяльності в Києві.

Perfect Group повідомляє, що розпочинається часткове відновлення будівництва деяких житлових комплексів. На підтримку заклику КМДА до відновлення роботи бізнесу компанією було прийняте рішення про початок будівельних робіт, що не потребують техніки, яка була задіяна в обороні нашої країни. Так на будівельних майданчиках Stanford та Riverdale будівельники відновили роботи з буріння та встановлення паль для закладання фундаменту майбутніх секцій та будинків.
 
 

Caspian Service: «Від початку квітня наша команда вже відновила роботи з проєктування 2-ї черги будівництва ЖК BASACity, та наразі активно вивчає можливість якнайшвидше повернутися до будівництва 1-ї та 2-ї черг»
 
 

Девелопер «Альянс Новобуд» повідомляє про відновлення будівельних робіт на проєктf[ Montreal House, Illinsky house, Медісон гарден, Жк «Лавандовий», Крона Парк2:
 
“Наші будівельні бригади продовжать виконувати влаштування монолітного каркаса та цегляної кладки. На будівельному майданчику працюють будівельні крани”, – йдеться у повідомленні. Забудовник докладає максимум зусиль, аби здати будинки в експлуатацію як найшвидше, а також підтримати економіку країни.
 
 

Компанія «Royal House» відновила будівництво житлового комплексу «Нова Англія». З 5 квітня 2022 року будівельна бригада приступила до робіт у будинку «Лінкольн» (5 черга будівництва ЖК «Нова Англія»), поступово відновляться роботи й по інших будинках комплексу.
 
 

В Saga development розповіли про безпекову та гуманітарну діяльність, яку провадили в березні.
«Під керівництвом Збройних сил України сагівці активно включилися в спорудження фортифікаційних споруд, які мали перешкодити або суттєво ускладнити просування російських військ до Києва та містом… Головне завдання зараз — пошук найкращого рішення для розселення людей», — цитує компанія інтерв’ю для НВ Андрія Вавриша.
 
 

засновник КАН ДЕВЕЛОПМЕНТ Ігор Ніконов розповів про шляхи відновлення України в інтерв'ю для НВ та дистанційний освітній процес, який розпочали з перших днів російського вторгнення.
«З 14 березня 2022 року ми відновили дистанційне навчання в наших школах Гімназія А+. Зараз відновлюємо роботу дитсадків в ЖК «Комфорт Таун» та ЖК «Тетріс Холл». Для цього ми маємо безпечні умови для дітей (будівлі зі спеціально обладнаними бомбосховищами), команду вихователів та цікаві освітні програми. Ми пропонуємо різноманітні пакети послуг за спеціальною пропозицією, яка діятиме на період воєнного стану».
 
Київміськбуд продовжує допомогу військовим та гуманітарні проекти.  
«Збройні Сили невтомно боронять Україну, ми, у тилу, так само невтомно продовжуємо допомагати. «Київміськбуд» закупив та передав Головному військовому госпіталю чергову партію медикаментів».
 
 

АтлантBuild (житлові комплекси в Броварах, Коцюбинському, Новосілках Київської області) повідомив про відновлення робіт:  
«Зараз потроху виходять будівельники, та інспектують машині та механізми майже на всіх об'єктах. Чекайте відео з будівництва. Також починають працювати відділи продажів, за графіком: ПН-СБ з 10:00 до 14:00. Ми дуже вдячні всім, хто незважаючи на складні часи, вчасно сплачує свої зобов'язання по розстрочці, завтра ви вже побачите, що вони всі йдуть на будівництво»
 
City One Development прозвітували за місяць допомогової роботи:
доставка гуманітарної допомоги вагою понад 250 тонн для громад міст та областей, що найбільше постраждали від війни; ліки, перев’язочні матеріали та інфузійні системи для лікарень Києва та району; 5 млн гривень на потреби ЗСУ; понад 30 млн гривень на підтримку міст та районних центрів, що постраждали вій військових дій на гуманітарні потреби; спільно з партнерами, компанією АМТТ, було облаштовано 8 блок-постів у Києві та області: виготовлено 200 одиниць металевих протитанкових «їжаків», доставлені мішки з піском та бетонні плити, колючій дріт для укріплення позицій та облаштування третього кільця оборони столичних рубежів та передмістя.
 
 
Статус груп повідомили про діяльність своїх об’єктів Поділ Плаза та ЖК Олімпік Парк.

«Компанія Статус Груп повідомляє інвесторам, що станом на 10 квітня 2022 року ми поновлюємо активну діяльність на будівельному майданчику ЖК Олімпік Парк. Нагадуємо, що житловий комплекс знаходиться під наглядом охорони Статус Груп, усі комунікації працюють. Київ повертається до життя, а ми до роботи на наших об‘єктах. Все буде Україна», - повідомляє компанія.
 
 
дата публікації: 12.04.2022
дата оновлення: 12.04.2022
1322 переглядів
 

Популярні пропозиції від забудовників:

Читайте також інші новини даної теми

18/03
Головна меблева та будівельна виставка
28/02
Нові квартири у Львові за програмою єОселя. Кредитування від 3% річних на 20 років
25/09
Львів. Здано в експлуатацію 4-у чергу ЕКО-ДІМ на Тракті І
11/09
Відкрито попереднє резервування квартир в ІІ черзі будівництва «Еко-Дім на Козельницькій» у Львові
31/08
Старт продажів в нових секціях Авалон Ярд. Планування і ціни

<path id="path10669" d="m6.61406 286.94607h2.646485c.3528648 0 .3528648-.5293 0-.5293h-2.65918c-.36556.0169-.34017.54622.0127.5293z" fill="#e1e5e6 data-original=" #c8d4d9"="">всі новини
 
Підписуйтесь та отримайте ПЕРШИМИ всі нові пропозиції від забудовників: