поиск
Британський дім стане окрасою Луцька ЧтPMUTCE_4E29st ПнPMUTCE_1E26nd http://novobudovy.com/images/wm/2805230d65f5e8946b8dbedeb1f468d8.jpg
Енциклопедія Новобудов©

Британський дім стане окрасою Луцька

ЖК виглядатиме шляхетно і стильно, як будинки в старому Лондоні чи в  «Британському кварталі» Києва.
Окрім того, буде напрочуд комфортним, енергоефективним, надійним, адже споруджується за інноваційною збірно-монолітною технологією компанії «ROYAL HOUSE», яка за 12 років  довела, що елітний формат нерухомості може бути доступним для більшості українців. Приблизно через півроку пересвідчитись у перевагах такого житла зможуть і лучани — власники квартир у будинку на вулиці Єршова  9а.
 


 
 Стіни зводять... на заводі
 Голова правління житлового комплексу «БРИТАНІЯ Наll» Мирослав Гордійчук    до вибору проекту, пошуку партнерів, які можуть запропонувати найкраще технологічне вирішення  для втілення його задуму, підходив дуже відповідально. Аналізував, вивчав новації будівельної галузі, поки сам не переконався, що  дім від «ROYAL HOUSE» -- це успішне поєднання класичної англійської архітектури і високої  європейської якості.  Оформив право власності на земельну ділянку під забудову, у столичному інституті  провели детальні геологічні дослідження, випробування  грунтів,  висококваліфіковані експерти дали «добро», відзначивши, що майбутня 9-поверхівка матиме значний запас надійності. І, як кажуть, з Богом!
 
-Дехто дивується, мовляв, «коробки» ще не звели, а у першому кварталі 2017-го обіцяєте новосілля. По секрету вам скажу, що плануємо завершити будівництво навіть швидше — до кінця цього року. І це цілком реально. Адже конструктивні елементи виготовляють на заводі «ROYAL HOUSE», ми   завозимо готові стінові модулі, з яких під контролем фахівців компанії постане  наш «англійський дім», -- розповідає  Мирослав Гордійчук.
Що таке — стінові модулі? Це несучі залізобетонні панелі, утеплені  пінополістиролом (160 мм), облицьовані високоякісною клінкерною плиткою, які поставляються з фасадним декоруванням карнизами, комплектом накладок і колон. Інноваційна модель, запатентована  «ROYAL HOUSE» (підтверджена 17 патентами),  передбачає  спорудження якісних швидкомонтованих житлових будинків до 25 поверхів. Стінові модулі виготовляють в умовах сучасного заводського виробництва з німецького цементу, швейцарських пластифікаторів, з екологічно безпечних і якісних матеріалів. Звичне для українських реалій бажання «зекономити» тут не  проходить.        

 -Я сама колись працювала на будівництві, знаю, як  у нас   традиційно «хімічать»: аби з рук. Тому й  зацікавилася цією технологією, менш залежною від  «людського  фактора», -- вивчає характеристики  першого не тільки в Луцьку, а й у Західній Україні житлового будинку з готових стінових модулів відвідувачка  Центру продажу  квартир. --Судячи з усього, в домі  повинно бути тепло. І місце нас влаштовує, недалеко Північний ринок, супермаркети... 

Працівники Центру продажу докладно пояснювали жінці  усі деталі майбутньої співпраці, адже керівництво «БРИТАНІЯ Наll» будує свою роботу  на засадах прозорості й порядності у стосунках з людьми.  У серпні, коли буде змонтовано  перші 2 поверхи,  тут планують провести  презентацію з участю партнерів, які контролюють хід будівництва. А на самому майданчику збираються встановити камери, щоб власники квартир могли спостерігати на сайті в інтернеті, як народжується їхній дім.

 Про таку «фортецю» мріє кожен

 Крилатий вислів «Мій дім — моя фортеця» стосується не тільки власників помпезних громіздких «замків» у «царських селах» довкола наших міст. Сьогодні  мода на показну розкіш минає.  А почуватися захищеним можна і у квартирі, якщо вона у сучасному, надійному, архітектурно-привабливому, енергоефективному будинку клубного типу.

 --Територія буде закрита, подбаємо про вишуканий ландшафтний дизайн, працюватиме консьєрж. У будинку передбачено два ліфти —  вантажний і пасажирський. Автономне опалення — індивідуальні димохідні газові котли, лічильники, німецькі металопластикові вікна торгової марки «Rehau» і навіть фасадний архітектурний декор — усе це складові енергоефективності. Використання декоративних елементів — карнизів і колон в традиціях Британського неокласицизму є не тільки вимогою стилю, а й дає змогу герметизувати всі стики між панелями, надійно захистити дім від зовнішніх впливів,  -- перелічував переваги  будинку голова правління «БРИТАНІЯ Наll» Мирослав Гордійчук,  відзначаючи чималий інтерес лучан до свого проекту.

Свідомо зробили ставку на зручне й компактне житло — однокімнатні та двокімнатні квартири, площею від 30 до 55 квадратних метрів. Для молодих сімей, як показує практика, це найоптимальніший варіант. Будуть в «англійському домі» й дворівневі апартаменти з цікавим плануванням, додатковими перевагами.  Нині люди розуміють, що вкладати кошти в нерухомість вигідно, адже це найнадійніша можливість для збереження та примноження капіталу. Тому попит на квартири в «британському домі» зростає. І цьому є закономірне пояснення: ціна тут відповідає якості.
 Перш ніж починати задуману справу, подружжя Гордійчуків відвідало  «Британський квартал» у Києві, який привертає увагу кожного гостя столиці. Спілкувалися з мешканцями будинків, цікавилися їхньою оцінкою  житла. Відгуки киян були позитивними. Тоді й прийняли остаточне рішення.

 --Бути першими в Західній Україні партнерами компанії «ROYAL HOUSE» почесно і відповідально. Тому прагнемо в усьому відповідати високим стандартам, зробити все, щоб жителі були задоволені. Цей дім для нас — як візитна картка, тому він має бути бездоганним і за зовнішнім оформленням, і за якістю, -- підсумував розмову голова правління «БРИТАНІЯ Наll» Мирослав Гордійчук.

Центр продажу квартир: м. Луцьк, вул. Кравчука, 11А.
Тел. (098)067 70 77, (095)067 70 77



 
дата публикации: 21.07.2016
дата обновления: 22.06.2020
2982 просмотров
 

Популярные предложения от застройщиков

Читайте также другие новости данной темы

09/11
Будівництво БК Там Де Дім
14/08
Компанія «Еко-Дім» відремонтувала офтальмологічний операційний блок у військовому госпіталі
26/08
Голоси крізь час. у Франківську БК "Вертикаль" провела захід пам'яті поетів, знищених сталінським режимом
28/06
Львів. Відеоогляд приміщень під комерцію на Стрийській біля автовокзалу.
22/06
Львів. Розпочато процес передачі власникам квартир ЖК Avalon Holiday

<path id="path10669" d="m6.61406 286.94607h2.646485c.3528648 0 .3528648-.5293 0-.5293h-2.65918c-.36556.0169-.34017.54622.0127.5293z" fill="#e1e5e6 data-original=" #c8d4d9"="">все новости
 
Подписывайтесь и получайте ПЕРВЫМИ все новые предложения от застройщиков: