поиск
PRO Development змінює формат Ярмарку новобудов ВсAMUTCE_7E37th ПнPMUTCE_1E26nd http://novobudovy.com/images/novyny/yarmarka/1200kh628-01-1.png
Енциклопедія Новобудов©

PRO Development змінює формат Ярмарку новобудов

Розповідає Віталій Рижак, головний редактор журналу «PRO Development»


27-30 вересня у виставковому центрі «Південний-Експо», що на вулиці Щирецькій, 36, в межах осіннього Будівельного Форуму відбудеться «Ярмарок новобудов», який триватиме лише 4 дні. Презентуватимуться 20 нових об’єктів від забудовників та знижки до 10% при купівлі житла в них, а також вперше проводитиметься спеціалізований семінар для покупців житла від головних експертів ринку нерухомості Львова. Журнал «PRO Development» у партнерстві з компанією «ГалЕКСПО» вперше запропонує відвідувачам «Ярмарку новобудов» нову концепцію, більш вигідну для всіх, у першу чергу для покупців житла в новобудовах. Кожен бажаючий матиме унікальну можливість в режимі onlinе отримати цінну інформацію, необхідну при купівлі житла, а також одночасно відвідати 4 виставки та стати учасником розіграшу цінних призів від генеральних партнерів та організаторів семінару, вхід на який безкоштовний лише при попередній реєстрації на сайті: event.novobudovy.pro.

ІНСАЙТ: Редакція журналу «PRO Development», залучаючи до спілкування експертів, зібрала чимало корисної для покупців житла інформації та вирішила донести її до споживачів не лише на сторінках журналу, але й при спілкуванні «вживу», під час освітнього семінару, використавши платформу цьогорічного осіннього «Ярмарку новобудов».

 

 

*Велика увага на семінарі буде приділена юридичному аспекту-виступатиме юрист, який спеціалізується на супроводі купівлі житла у новобудовах і тому знайомий із усіма тонкощами таких інвестицій. Буде розкрито основні ризики, про які важливо знати і про які практично ніхто не говорить.

*Буде озвучено аналітику ринку та прогнози - ви дізнаєтеся про динаміку ринку новобудов, про коливання вартості житла та тенденції розвитку ринку новобудов.

*Експерти ринку ознайомлять із принципами формування цін на ринку новобудов та їх обгрунтуванням, а також розкажуть про оптимальне співвідношення ціни та якості - ви дізнаєтеся, як можна придбати житло за кращою ціною, не переплачуючи та при цьому не втрачаючи на якості.

5 причин відвідати «Ярмарок новобудов»:

1. Суттєві знижки. Незважаючи на те, що період літніх знижок уже минув, відвідувачі «Ярмарку новобудов» матимуть ексклюзивну можливість - останній шанс отримати суттєву знижку на омріяне житло. Адже умовою участі компаній у ярмарку стало надання покупцям упродовж 4 днів, поки триватиме захід, значних знижок (навіть до -10%) на придбання квартири в обраній новобудові.

ЦИФРА: до -10% знижки на квартири у новобудовах на «Ярмарку новобудов».

2. Максимум інформації.«Ярмарок новобудов» - формат, який об’єднує на одному майданчику пропозиції як популярних девелоперів, так і маловідомих забудовників, тому покупці житла саме на ярмарку отримають можливість одночасно одержати максимум інформації щонайменше від 50 забудовників про наявні на ринку пропозиції. Також до уваги відвідувачів буде представлено близько 10 ЖК-новинок. Це унікальна можливість в один день, в одному місці, на одній локації одночасно ознайомитися з усіма актуальними пропозиціями нового житла у Львові та навіть одразу придбати нову квартиру чи індивідуальний будинок. Буде нагода порівняти всі пропозиції та здійснити справді оптимальний вибір.
 
3.Освітній семінар від «PRO Development». Відвідувачів очікують 6 тренінгів від фахівців нерухомості. У якості спікерів будуть фахівці-практики з різних галузей, котрі розповідатимуть та вчитимуть, як правильно обрати квартиру: на що насамперед під час її купівлі потрібно звертати увагу, на чому можна зекономити, а на чому ні, як правильно інвестувати в житло. Така інформація свого роду безцінна, адже для більшості людей вона є недоступною, проте дуже затребуваною покупцями житла. Вхід на просвітницький семінар, організований журналом «PRO Development», є безкоштовним у випадку попередньої реєстрації на сайті event.novobudovy.pro.

Дуже важливою для потенційних покупців житла стане інформація про те, якими є основні критерії відбору якісних новобудов та як не натрапити на недобросовісного забудовника, з чого потрібно розпочинати свій вибір житла та якою має бути його оптимальна ціна.

4.Комплексний підхід. Ще однією перевагою Будівельного Форуму, в межах якого проводитиметься «Ярмарок новобудов», є те, що цієї осені запроваджуватиметься комплексний підхід до потреб покупців житла – вони матимуть змогу одночасно ознайомитися з новими пропозиціями у галузі не лише новобудов, але й дизайну, ремонту, опалення, утеплення, меблів тощо. В межах Будівельного Форуму одночасно, на одному майданчику, у першу чергу для потреб покупців будуть організовані:

4 актуальні виставки, присвячені питанням будівельних матеріалів, сучасного опалення, пропозицій альтернативної енергетики та її економного використання.

Якщо раніше відвідувачі виставки одержували лише деяку інформацію про будівельні матеріали та про будівельні компанії окремо, то тепер завдяки участі та зусиллям «PRO Development», Інформаційного центру «PRO-Vireninovobudovy» потенційні покупці житла матимуть можливість отримати одразу в комплексі усі необхідні їм послуги, в тому числі консультаційні.

5.Цінні подарунки. Ті, хто попередньо зареєструється на наш просвітницький семінар та отримає електронний лотерейний квиток на «Ярмарку новобудов», стане учасником розіграшу цінних подарунків від співорганізаторів та генеральних партнерів семінару.
 
Переваги для будівельних компаній

Оскільки Будівельний Форум проводиться вже 24 роки поспіль, по 2 рази на рік, очікується: цієї осені на заході представлятиметься 150 компаній та на нього потраплять щонайменше 6 000 відвідувачів, які, відповідно, матимуть змогу відвідати також наш «Ярмарок новобудов». Будуть присутні як великі компанії з максимальною пропозицією та широким асортиментом, так і забудовники менших площ, які подекуди мало рекламуються. Покупцю важко відшукати їх, адже бігборди, Інтернет, телебачення, інші ЗМІ зазвичай забиті рекламою великих забудовників. Втім, менш відомі забудовники, як правило, на зовнішню рекламу витрачають небагато коштів, зате вкладають гроші в якість, оскільки переконані: потенційні покупці їх і так знайдуть – спрацюють рекомендації знайомих, що раніше вже придбали у них житло. Для маловідомих фірм такі ярмарки, по суті, є шансом продемонструвати цільовій аудиторії свої переваги.
 
Резюме: відвідавши «Ярмарок новобудов», покупець перш за все значно зекономить свій час на пошуки помешкання завдяки можливості в один день, одночасно на одному майданчику ознайомитися з чималою кількістю свіжих пропозицій ринку новобудов, порівняти та обрати справді ідеальний варіант, при оформленні купівлі якого ще й матиме унікальну нагоду придбати житло по акційній ціні зі знижкою до -10%. Всі, хто потраплять на захід, отримають різнобічну інформацію щодо ринку новобудов та купівлі житла в них, а також вкрай необхідну юридичну інформацію. Окрім користі отриманих знань та максимуму цінної інформації, кожен відвідувач семінару ще й стане учасником розіграшу цінних подарунків.  


 
дата публикации: 18.09.2016
дата обновления: 22.06.2020
4694 просмотров
 

Популярные предложения от застройщиков

Читайте также другие новости данной темы

18/03
Головна меблева та будівельна виставка
28/02
Нові квартири у Львові за програмою єОселя. Кредитування від 3% річних на 20 років
25/09
Львів. Здано в експлуатацію 4-у чергу ЕКО-ДІМ на Тракті І
11/09
Відкрито попереднє резервування квартир в ІІ черзі будівництва «Еко-Дім на Козельницькій» у Львові
31/08
Старт продажів в нових секціях Авалон Ярд. Планування і ціни

<path id="path10669" d="m6.61406 286.94607h2.646485c.3528648 0 .3528648-.5293 0-.5293h-2.65918c-.36556.0169-.34017.54622.0127.5293z" fill="#e1e5e6 data-original=" #c8d4d9"="">все новости
 
Подписывайтесь и получайте ПЕРВЫМИ все новые предложения от застройщиков: