пошук

Огляд подій за тиждень: новий проект на Хорватській у Львові та свіжа статистика ринку, знижки в Тернополі і будівництво у Франківську, про житло для переселенців

Оновлена статистика будівництва та цін у Львові, знижки та комплексний ремонт для квартир в новобудовах Тернополя; підготовка до здачі в експлуатацію комплексів у Львові та новий проект будинку на Хорватській; девелопер в Івано-Франківську розповів етапи та правила внутрішніх робіт в будинку і відновлює благодійний показ в місті популярного бродвейського шоу;  як і де будуватимуть житло для переселенців на Львівщині і Полтавщині та як виглядає таке житло в Швеції – огляд за 19-25 квітня 2022.
 
 
В Тернополі компанії відновили будівництво та продажі квартир. Зокрема «Креатор-Буд» пропонує квартири максимального ступеня готовності площею від 21,2 кв.м., а до 30 квітня пропонує знижки на квартири в окремих ЖК зі знижкою до 15% при умові повної оплати. Так в ЖК «Варшавський мікрорайон», на який також розповсюджується програма, квартиру можна придбати за ціною від 15 914 грн/м2.  А компанія Тернопіль-ПрестижБуд додатково до відновлення робіт запровадила програму, яка діятиме впродовж 2022 року: "Ремонт під ключ" (термін - 1-2 місяці). В окремих випадках можливе розтермінування оплати за ремонт. Подивитися весь огляд новобудов Тернополя
 
Львів.
Підключено газ в 2-ій черзі ЖК "Еко-Дім на Тракті І" і триває підготовка до огляду квартир власниками для підписання актів прийому-передачі. Також до 30 квітня 2022 р. квартири в комплексах компанії, які зараз будуються, можна придбати зі знижкою 2% від вартості.

«Квітка. Майстерня будинків» відновила будівельні роботи та продаж квартир у Львові – ЖК «Вільне Місто», де готують до здачі в експлуатацію нові секції та у Брюховичах – ЖК «Коло Львова». В цих ЖК є в наявності кілька 1- і 3-кімнатних квартир ціною 950 $/кв.м., а також комерційні приміщення в ЖК «Горгани» на Стрийській площею 67-127 м.кв.
 
В трьох новобудовах Avalon йде підготовка до здачі в експлуатацію. Також компанія відновила пропозиції купівлі квартир – в готових об’єктах, або проектах з готовністю більше 80%. «Avalon Zelena St. (11-14 секції житлового комплексу) на порозі введення в експлуатацію. Протягом найближчих тижнів, власники квартир у ЖК Avalon Zelena отримають ключі від своїх осель», - повідомили в компанії. Крім цього, завершують роботи і в житлових комплексах Avalon Holiday, Сокільники та Fleх на вул.Топольна-Мазепи.
 
В Івано-Франківську БК «Вертикаль» зосередилася на трьох напрямках: будівництво житла і економічний розвиток, допомога військовим та гуманітарні програми, продовження культурного і мистецького життя. Зокрема в рамках благодійної ініціативи «Україна — мій Дім» ініціювала благодійний показ популярної бродвейської моновистави. А на прикладі ЖК HydroPark DeLuxe Фахівці та партнери компанії-девелопера розповіли і показали етапи та правила, які застосовують, щоб забезпечити якість робіт при облаштуванні теплих підлог і стяжок.
 
100 тисяч заявок про пошкоджене майно подали через додаток та портал «Дія». При цьому, як пояснила Олена Шуляк, голова партії «Слуга Народу», заяву можна подати і за відсутності документів на право власності. Пізніше їх можна додати або відновити.
 
85% ринку новобудов Львова та передмістя відновили свою роботу. При підготовці статистики «Енциклопедія Новобудов» також перевірила, як змінилися пропозиції і ціни на квартири та особливості процедур купівлі-продажу і реєстрації права власності – оновлена статистика.


 
«Проектна Майстерня Беляєвих» показала новий проект будинку на вулиці Хорватській у Львові (на зображенні). У будинку передбачено, якому попередньо замовник дав назву Residence Eleven, 26 квартир та 34 паркомісця в підземному паркінгу. В партері передбачене розташування кількох приміщень комерційного призначення.
«На мезоніні будинку пропонуємо встановити скульптуру - сиволічний пам'ятник Вільним. Ще до війни цей монумент уявився нам в образі дитини (хлопчика або дівчинки), що кидає паперові літачки. Ці бронзові літачки можуть "розлетітися" по цілому місту, а на літачках можуть бути Імена та QR коди з посиланням на історії Вільних українців. Як вам така ідея?», - описують проект автори.
 
Житло для переселенців. Реконструкція, викуп, будівництво: Для забезпечення житлом переселенців на Львівщині опрацьовують реконструкцію 165 об'єктів соціальної інфраструктури, викуп квартир в 55 будинках і 95 ділянок для нового будівництва, включаючи будинки, котеджі та модульні містечка.
За офіційними даними, у Львівській області зараз проживає 260 тисяч осіб (без людей, які поселились самостійно у приватному секторі). З них 161 тисяча зареєструвались як внутрішньопереміщені особи, з них 53 тисячі – діти.
 
На Полтавщині планують збудувати 2000 і викупити ще 500 квартир для переселенців. Будуватимуть 3-,4-поверхові будинки в Полтаві, Кременчузі, Миргороді, Лубнах, та, можливо, в Горішніх Плавнях. Замовником будівництва і власником приміщень буде адміністрація.
 
Зважаючи на актуальність теми житла для біженців, львівський  блогер Олександр Шутюк зробив огляд, як виглядає таке житло у Швеції.  
 
дата публікації: 25.04.2022
дата оновлення: 25.04.2022
800 переглядів
 

Популярні пропозиції від забудовників:

Читайте також інші новини даної теми

25/02
Magnus Trading — серед інвесторів-лідерів, завдяки яким держбюджет отримав найбільше коштів у 2023
09/06
Львів. Як змінить вигляд вулиці Франка проект Центру соціальних інновацій. Візуалізація проекту
09/06
У Львові влада зібрала забудовників на розмову про безпеку та вигляд новобудов
02/06
Львівщина: Переселенці, житло, життя і настрої. Соціологія
01/06
Тимчасове житло, іпотека, оренда – як у Львові бачать забезпечення житлом переселенців

<path id="path10669" d="m6.61406 286.94607h2.646485c.3528648 0 .3528648-.5293 0-.5293h-2.65918c-.36556.0169-.34017.54622.0127.5293z" fill="#e1e5e6 data-original=" #c8d4d9"="">всі новини
 
Підписуйтесь та отримайте ПЕРШИМИ всі нові пропозиції від забудовників: