пошук

Аналітика

 
 
 
 
 
 

 
Планування номерів типу S в новому мультифункціональному готелі в Яремче
 


2021-09-15" https://novobudovy.com/templates/novobudovy/images/logo.svg
Енциклопедія Новобудов©

 
Старт продажів та бронювання з детальними характеристиками, плануванням, візуалізацією та онлайн-консультаціями безпосередньо з відділами продажів конкретного ЖК.  
 


2021-05-26" https://novobudovy.com/templates/novobudovy/images/logo.svg
Енциклопедія Новобудов©

 
Ви стали щасливим власником квартири в новобудові і плануєте розпочати ремонт чи звернутися до дизайнера інтер’єрів. Зрозуміло, що кліматична система на сьогодні стала обов’язковою умовою для комфортного проживання, але що потрібно врахувати при виборі – розповідаємо в матеріалі.
 


2021-05-05" https://novobudovy.com/templates/novobudovy/images/logo.svg
Енциклопедія Новобудов©

 
Більше 70% українців живе в будинках 60-80-их років, а в новобудовах після 2001 року живе втричі менше, аніж в будинках, збудованих до 1940-их.
 


2020-08-25" https://novobudovy.com/templates/novobudovy/images/logo.svg
Енциклопедія Новобудов©

 
Виконавчий директор девелоперської компанії «Парус» Максим Корягін про ціни, ризики і сприятливі періоди вкладання коштів в нерухомість і на що варто звернути увагу при виборі об’єкта для інвестицій.
 


2020-08-05" https://novobudovy.com/templates/novobudovy/images/logo.svg
Енциклопедія Новобудов©

 
Щоб знизити громадську напругу щодо змін у міському просторі, які, як визнають в міській раді, сприймаються негативно частиною мешканців, у Львові вирішили попередньо тестувати ідеї змін на вулицях
 


2020-07-28" https://novobudovy.com/templates/novobudovy/images/logo.svg
Енциклопедія Новобудов©

 
Про терміни будівництва, ціни на квартири, коли і в кого краще купувати нерухомість, які матеріали використовують в будівництві і що змінив карантин - на найпоширеніші питання останнього часу, що узагальнили в Асоціації західноукраїнських забудовників, відповідає експерт галузі, генеральний директор будівельної компанії «Ваш Дім» Володимир Гаразд.
 


2020-05-31" https://novobudovy.com/templates/novobudovy/images/logo.svg
Енциклопедія Новобудов©

 
Про новобудови та ціни на квартири - в час карантину та після виходу з нього, особливості і що варто врахувати, купуючи нове помешкання, розповіли експерти компанії ЕКО-ДІМ – заступниця голови правління холдингової компанії  з економіки Ірина Хмарська та керівник відділу продажів Роман Бук.
 
 


2020-05-31" https://novobudovy.com/templates/novobudovy/images/logo.svg
Енциклопедія Новобудов©

 
Співзасновник та інвестор компанії Парус Development Олег Манзій про будівництво, ціни, фінансові інструменти та перспективи галузі в час і після карантину.
 


2020-06-21" https://novobudovy.com/templates/novobudovy/images/logo.svg
Енциклопедія Новобудов©

 
Будівельна галузь – одна з небагатьох, яка не зупинила діяльність на час карантину. Проте забудовники зіштовхнулись з багатьма викликами. Тарас Цибульський, комерційний директор компанії «Ваш Дім», яка є членом Асоціації Західноукраїнських забудовників, розповів, як компанія праює в час карантину та налагодила роботу на всіх ланках.
 


2020-06-01" https://novobudovy.com/templates/novobudovy/images/logo.svg
Енциклопедія Новобудов©
 
Підписуйтесь та отримайте ПЕРШИМИ всі нові пропозиції від забудовників: