пошук
Як захистити свою квартиру від злодіїв, води та вогню. Роз’яснення та поради фахівців 2020-02-06 2020-06-18 https://novobudovy.com/images/novyny/2019/VashDim/ajax-1.png
Енциклопедія Новобудов©

Як захистити свою квартиру від злодіїв, води та вогню. Роз’яснення та поради фахівців

Що вміє і як працює «розумна» сигналізація, яку встановлять в квартирах новобудов компанії «Ваш Дім»


   
Компанія «Ваш Дім» в рамках свої акційних пропозицій оголосила, що всі квартири, придбані в комплексах компанії до кінця лютого, безкоштовно отримають повноцінний комплект охоронної системи Ajax і три місяці його безкоштовного обслуговування та реагування на сигнали тривоги від компанії Ефорт. Саме за допомогою фахівців охоронної компанії Ефорт (авторизованого партнера Ajax Systems), з’ясовували і розповідаємо про основні можливості та переваги системи і що варто знати, якщо вирішили встановити сигналізацію в своїй квартирі.
 
 
 

«Для нас безпека – це один з важливих критеріїв, який ми застосовуємо в створенні житла. Він стосується багатьох чинників – безпечна купівля житла; безпечна територія комплексу, де мешканці мають свій захищений простір; безпечні дитячі майданчики, які ми спеціально замовляємо для наших комплексів. А зараз ми вирішили додатково, безкоштовно, до кожної квартири, що буде придбана до кінця лютого, надати ще й повноцінний комплект охоронної сигналізації», - розповів комерційний директор компанії «Ваш Дім» Тарас Цибульський.


 
З існуючих пропозицій на ринку, за його словами, вибір було зроблено на користь сучасних комплексних бездтротових рішень, які пропонує найтитулованіша на сьогодні в Європі сигналізація Ajaх.
 

Легкий монтаж, швидка передача даних та захищена від саботажу система

 
Ajaх – визнана в світі сучасна розробка бездротової охоронної сигналізації, яка, до того ж, повністю виробляється в Україні. На сьогодні ці охоронні рішення використовуються в 80-и країнах світу. Серед переваг, говорять в компанії Ефорт, - мультифункціональність, надійність рішень і великих набір можливостей.
 

«Технології та бездротовість забезпечують як простий і швидкий монтаж - стандартну 2-3 кімнатну квартиру можна обладнати за кілька годин, так і швидкість та надійність передачі сигналу датчиків на пульт охорони і телефон власника. Швидкість передачі тривожного сигналу не більше двох секунд», - говорить Олексій Мігалін, директор пультової охорони компанії Ефорт.

 
При цьому система використовує кількаканальну систему зв’язку, яка здатна переключатися, якщо виникає збій або спроба заглушити канал передачі даних. Для передання подій і тривог, як вказують виробники, централь системи використовує два канали - GSM і Ethernet (Hub), або чотири - Wi-Fi, Ethernet і два слоти 2G/3G SIM-карт (Hub Plus). Перепід’єднання з Ethernet або Wi-Fi на SIM-карту відбувається миттєво.
 

Куди приходять дані про ситуацію в квартирі

 
Система відображає і передає всі дані з датчиків на мобільний телефон власника квартири та пульт охорони.
 

«Ви, як користувач, можете постійно бачити, що відбувається – в якому стані датчики, чи вони активні, чи щось спрацьовувало, чи поставлена квартира зараз на охорону. Тобто весь час можна бачити, що відбувається на об'єкті», -  говорить Олексій Мігалін.

 
Це ще одна корисна відмінність системи від традиційних систем, де комунікація відбувається через посередника.
 
 
 
Завдяки  мобільним застосункам Ajax для iOS та Android мешканці мають змогу керувати системою безпеки із будь-якої точки - ставити та знімати з-під охорони квартиру, додавати нових користувачів, переглядати історію подій і підключати нові пристрої.
 
 

Як це працює та на що звернути увагу. Поради фахівців

 
 
 
З загальних порад, незалежно від типу чи конкретного виробника сигналізації, в охоронній компанії радять визначитися з потребами, але основний підхід – заблокувати всі приміщення, що мають зв'язок із зовнішнім світом, тобто вікна і двері.
 

«Можна поставити в приміщення просто датчик руху. А можна ставити і датчик відкриття вікна чи спроби його розбити – він зреагує швидше і злочинцю лишиться менше часу на скоєння злочину. В залежності від поверху, самої квартири, можна вибрати якийсь один або ставити два одразу. Якщо в квартирі є домашні тварини, то доречні «розумні» датчики, які вміють їх «впізнавати». В кухні чи ванні корисні датчики, що вловлюють дим, вогонь чи підтоплення. Додаткової впевненості, якщо ви далеко від квартири, додадуть дистанційно керовані крани або розетки. Тому основа захисту – блокування датчиками вікон та дверей, а решта - за необхідності в кожному окремому випадку», - говорять в охоронній компанії.

 
В базовий набір сигналізації Ajax входить 4 позиції, які дозволяють захистити вхід в квартиру, але компанія «Ваш Дім» планує захистити не тільки вхід, а всю квартиру повністю.
 

«Базовий набір - це прийомно-передавальний Hub, по одному датчику руху і відкриття та пульт. Тобто блокуються коридори, решту позицій треба ставити окремо. Компанія «Ваш Дім» планує ставити повноцінний пакет, який має захистити весь периметр квартири – двері, вікна, балкони. Якщо говорити про конкретний пакет – то він розраховується в кожному випадку під кожну квартиру, адже буде включати в себе різну кількість датчиків», - говорить Олексій Мігалін з компанії Ефорт.

 
 
 
Підключена до пульту охорони сигналізація дає можливість охоронній компанії швидко прибути у разі спрацювання тривоги.
 
«Якщо сигналізація підключена до нашої охоронної компанії Ефорт, то час доїзду до об'єкта у Львові може становити приблизно від 3 до 7 хвилин. Якщо говорити про комплекси компанії «Ваш Дім», з якою ми співпрацюємо, то це дуже короткий час, адже групи швидкого реагування у даному районі розташовані в безпосередній близькості до комплексів будівельної компанії», - пояснюють в компанії Ефорт.
Зображення з сайтів компаній Ваш Дім, Ефорт та Ajax 
Довідка.
Компанія «Ваш Дім» - одна з провідних будівельно-девелоперських компаній Львова. На даний час здано в експлуатацію та ведеться будівництво житлових комплексів:


 Magnolia – житловий комплекс малої поверховості в районі вулиць Пасічна-Пимоненка-Вашингтона-Зелена. Квартири: від 33,91 до 101.29 кв.м. 
ЖК Пасічний – житловий комплекс на вулиці Пасічній, в реалізації якого використано принципи зручного проживання: двосторонні під’їзди, дитячі майданчики та ландшафтне оформлення всього простору. Квартири: від 37,2 до 91,6 кв.м. Ціни: від 15 210 грн/кв.м.
 
Також до кінця лютого  діє акція для покупців, які придбають паркінг в житловому комплексі «Пасічний» - 100 літрів висоякісного пального.
 
Детальніше про акційні пропозиції – в центрах продажу нерухомості за наступними адресами:
вул. Героїв УПА, 72 тел. (032) 298 94 44
вул. Пасічна, 133 тел. (032) 247 25 35


дата публікації: 06.02.2020
дата оновлення: 18.06.2020
3844 переглядів
 

Популярні пропозиції від забудовників:

Читайте також інші новини даної теми

09/11
Будівництво БК Там Де Дім
14/08
Компанія «Еко-Дім» відремонтувала офтальмологічний операційний блок у військовому госпіталі
26/08
Голоси крізь час. у Франківську БК "Вертикаль" провела захід пам'яті поетів, знищених сталінським режимом
28/06
Львів. Відеоогляд приміщень під комерцію на Стрийській біля автовокзалу.
22/06
Львів. Розпочато процес передачі власникам квартир ЖК Avalon Holiday

<path id="path10669" d="m6.61406 286.94607h2.646485c.3528648 0 .3528648-.5293 0-.5293h-2.65918c-.36556.0169-.34017.54622.0127.5293z" fill="#e1e5e6 data-original=" #c8d4d9"="">всі новини
 
Підписуйтесь та отримайте ПЕРШИМИ всі нові пропозиції від забудовників: