пошук
Як порахувати дохідність від своїх вкладень в нерухомість 2021-09-15 2021-09-15 https://novobudovy.com/images/novyny/2019/LevDevelopment/citizen-ya/kalkuljator_dohidnosti.png
Енциклопедія Новобудов©

Як порахувати дохідність від своїх вкладень в нерухомість

LEV Development розробив онлайн-розрахунок річного доходу з нерухомості. Як це працює, що впливає на дохідність та особливості апарт-готелі як фінансового інструменту пасивного доходу.
 
 
Купівля нерухомості як вкладення коштів сьогодні стала не просто збереженням капіталу, але й розглядається як вигідний фінансовий інструмент, який повинен приносити прибуток.
 
Головні питання, з яким стикається інвестор, що хоче придбати нерухомість, на якій заробляти – яку нерухомість краще обрати, скільки вона може приносити прибутку і скільки часу потрібно буде цьому приділяти.
 
Одним з інструментів, який має допомогти клієнту оцінити вкладення в нерухомість, став спеціально розроблений онлайн-калькулятор дохідності.

Він створений на основі економічних розрахунків фахівців компанії LEV Development, які вже кілька років поспіль займаються не тільки житловою і комерційною, але й створенням інвестиційної нерухомості. Тобто пропозиція спеціально для тих, хто розглядає купівлю помешкання саме як інструменту для пасивного доходу.
 
Так виглядає онлайн-калькулятор дохідності на сайті. Клікнувши на зображення можна перейти на сторінку проекту та,  проскроливши нижче, скористатися його можливостями, щоб оцінити можливий дохід. 
 
Як це працює. Щоб власник міг оцінити прогнозований результат річного доходу від нерухомості, який придбає у власність, в калькуляторі можна змінювати:
 
Тип номеру, який купується у власність. Тип номера відрізняється площею, комфортністю, а, відповідно і ціною майбутньої оренди, що становитиме дохід від неї.
Довідка: в CitizenYa є три типи номерів, що відрізняються площею:
Номер S: 13-17 кв. м
Номер M: 18-21 кв. м
Номер L (22-33 кв. м) 
 
Паркінг. Номер можна придбати як сам по собі, так і з паркомісцем. Його використання також приноситиме кошти, що відобразиться в сумі прогнозованого доходу;
 
Заповнюваність. Цікава і корисна опція в калькуляторі дохідності. Попри бажання кожного інвестора мати 100% заповнюваність, розробники проекту заклали можливість оцінити не лише максимальний, але й мінімальний результат - пересуванням повзунка шкалою.
Довідка. Управлінням, доглядом нерухомості і фінансами займається професійний міжнародний оператор, що робить процес прозорим і стабільним.

Цифра внизу автоматично змінюється, показуючи розмір доходу в залежності від обраних параметрів. Причому це чистий дохід після виплати витрат на управління вашою нерухомістю.
 

 
Citizen Ya – інвестиційна нерухомість, готель-комплекс апартаментів в Яремче від компанії LEV Development. Мультифункціональний гірський апарт-готель вже третій в активі компанії (один у Львові і ще один в Буковелі), номери якого можна придбати у власність. якщо ваша мета отримувати стабільний дохід від нерухомості. 
 
Особливості: відкритий паркінг, відеонагляд, вхідний хол з рецепцією, Wi-Fi на території; панорамний ліфт та оглядовий майданчик 360 градусів на даху; конференц зони, ресторан та унікальний ресепшн на верхньому поверсі; Lounge-зона, бар та місце реєстрації; невеликим басейном та wellness-центром; ski room - окрема кімната для спорядження. До управління нерухомістю залучається міжнародний оператор.
 
Старт продажів: у вересні відкрито старт продажів апартаментів в Citizen Ya. Зараз, відповідно, їх можна придбати за цінами початку продажів, що, як відомо на ринку нерухомості, найкращий період як для коротко- так і довгострокових вкладень в нерухомість завдяки нижчій ціні купівлі та капіталізації нерухомості вже під час будівництва. Хід будівництва, яке також розпочато, можна уточнювати в будь-який період в менеджерів компанії або безпосередньо на місці. 
 
Цікавість з боку інвесторів до формату апарт-готелів зростає – цей формат пропонує вигідніші умови: крім володіння активом, збереження грошей та перспективи заробітку на перепродажі, готельний номер приноситиме регулярний пасивний дохід без участі самого інвестора”, - розповідає керівник проєктів та київського офісу Lev Development Василь Варга.


Отримати консультацію від відділу продаж про:
вільні квартири, умови розтермінування, акції та знижки
заповніть поле

введіть № телефону

дата публікації: 15.09.2021
1900 переглядів
 

Популярні пропозиції від забудовників:

Читайте також інші новини даної теми

09/11
Будівництво БК Там Де Дім
14/08
Компанія «Еко-Дім» відремонтувала офтальмологічний операційний блок у військовому госпіталі
26/08
Голоси крізь час. у Франківську БК "Вертикаль" провела захід пам'яті поетів, знищених сталінським режимом
28/06
Львів. Відеоогляд приміщень під комерцію на Стрийській біля автовокзалу.
22/06
Львів. Розпочато процес передачі власникам квартир ЖК Avalon Holiday

<path id="path10669" d="m6.61406 286.94607h2.646485c.3528648 0 .3528648-.5293 0-.5293h-2.65918c-.36556.0169-.34017.54622.0127.5293z" fill="#e1e5e6 data-original=" #c8d4d9"="">всі новини
 
Підписуйтесь та отримайте ПЕРШИМИ всі нові пропозиції від забудовників: