пошук
Як купувати квартири в новобудовах Львова під час карантину. Особливості та можливості 2020-03-17 2020-04-23 https://novobudovy.com/images/novyny/2019/Lazur/LazurSky2.jpg
Енциклопедія Новобудов©

Як купувати квартири в новобудовах Львова під час карантину. Особливості та можливості

Компанії активно використовують онлайн-можливості для консультацій, активізують звіти з ходу будівництва і навіть можуть забезпечити виїзд для вчинення нотаріальних дій з підписання договору. В офісах передбачили антисептики, а в житлових комплексах навіть проводять тренування на відкритому повітрі.  
 
 
Курс гривні різко збільшив попит купівлі квартир в новобудовах, але в багатьох виникає питання, в який спосіб в умовах карантину краще контактувати з забудовниками та девелоперами. Станом на сьогодні більшість компаній заявили, що і будівництво і офіси стабільно працюють, але в контексті оголошеного карантину введено додаткові заходи безпеки.
 
«Офіси продажів працюють зараз для оформлення документів і підписання договорів. Для попереднього ж вибору квартир, консультацій та уточнення будь-яких деталей ми рекомендуємо людям максимально користуватися всіма доступними інструментами онлайн-зв’язку. Практично вся інформація є доступна на сайті, а додаткову працівники надають в телефонному режимі. Працюють багатоканальні телефони, електронна пошта, за допомогою яких можна з’ясувати всі необхідні деталі і домовитися про дату і час візиту для підписання документів, щоб зробити це максимально безпечно в сьогоднішніх умовах», - розповіли в компанії LazurGroup, яка веде у Львові зараз два житлових проекти – на вул.Сигнівка та на вул.Зеленій.
 
Працівники компанії , які можуть працювати поза офісом, переведені в режим дистанційної роботи, додають в LazurGroup. Для телефонних консультацій радять користуватися багатоканальним телефоном (067) 000 22 33.
 
 
В компанії Avalon розповіли, що в офісах ввели додаткові заходи безпеки:
«Відтепер наші менеджери зустрічатимуть вас у масках. За рекомендаціями лікарів, потрібно пам‘ятати про свіже повітря, дезінфікувати руки і одягати маски. Не важливо, прийшли ви за новою квартирою чи черговою порцією антисептика, - у наших центрах продажу є і те, й інше».

 
Для попередніх консультацій в компанії рекомендують використовувати доступні канали комунікації і навіть розширили графік роботи кол-центру 0 800 500 055 (безкоштовно по Україні) та діалогів в месенджерах Facebook, Instagram, Telegram та електронною поштою avalon.sellers@avalon-inc.com.ua. Робочі години онлайн-спілкування – з 10.00 до 20.00 (при тому що робочі години офісів лише до 18.00 в робочі дні.

UPD (інформація оновлена станом на 18.03)

Також, як повідомили в Avalon, будівництво житлових комплексів здійснюється за звичним графіком та у відповідності до термінів.
 
«Плануємо активніше висвітлювати огляди ходу будівництв всіх об’єктів, щоб люди могли бачити, що саме і як відбувається на будівництві ЖК, де вони придбали квартири. А надалі за потреби робити їх частіше, аніж зазвичай», - говорять в Avalon.
 
У відділах продажів компанії «Ваш Дім» передбачили наявність антисептиків та  дезінфекторів. Офіси працюють стабільно, але водночас, щоб мінімізувати кількість візитів у відділи офісів, менеджери компанії для попередніх консультацій працюють в онлайн-режимі – за номерами можна телефонувати як звикло, так і за допомогою Skype WhatsApp і Viber - 067-004-2000 ,098 298 9444. Або через сторінки соціальних мереж у Facebook та Instagram.
 
«До речі, в цей час за бажанням клієнта маємо можливість за необхідності виїхати і вчинити нотаріальні дії з підписання договору у нього», - говорять в компанії «Ваш Дім».
 
Що стосується житлових комплексів, то в будинках (компанія веде будівництво і має збудовані експлуатовані будинки в ЖК «Пасічний» та «Вілла Магнолія») ввели додатковий режим прибирання.
«Додатково ввели режим прибирання з дезинфекцією, миття антибактерицидними засобами, протиранням поручней і оброблення ліфтів (кнопок, кабіни), які проводяться тричі на день», - говорять в компанії «Ваш Дім».
 
А у зв’язку з тим, що закривають серед іншого і спортзали, то щосуботи у березні на 10 годину ранку проводять тренування на відкритому повітрі на території «Пасічного» з дотриманням рекомендацій щодо медичної безпеки: «це антитравматичне покриття, сусіди, які готові скласти компанію, безпечна відкрита територія, на яку не заїдуть автівки».

В будівельній компанії МС, яка веде будівництво ЖК Нове Життя та ДеЛюкс-2  на Малоголосківській і ЖК Карамель та Медовий Сад  на вул.Пасічній,  офіси зараз працюють  для оформлення документів та підписання угод.
«Впродовж дії карантину більше переходимо на дистанційний режим – клієнтам радимо більше інформації вивчити  на сайті та через можливості онлайн-консультацій – телефоном (096) 231-00-11 , через сторінки компанії. Все, що потребує уточнення, менеджери компанії можуть надавати в такому режимі максимум інформації», - розповіли в компанії МС.
 
В компанії «Квітка.Майстерня будинків» повідомили, що з 17 березня перейшли на комункацію #online. Для консультацій працює багатоканальний телефон +38 067 657 33 33, на якому є вайбер, а всі повідомлення на сторінку в ФБ та на пошту welcome@kvitka.house оперативно опрацьовуються усі запити
«Усі наші наради з постачальниками та підрядниками ми теж перевели в онлайн режим, максимально захищаємо свою команду та працівників – хто може працювати віддалено, переведено на дистанційну роботу - і виримо, що все буде добре», - говорять в компанії.
 
  
В компанії «ЕКО-ДІМ» нагадають, що на сайті компанії представлено не тільки об’єкти компанії, але і усі доступні вільні квартири. Вибрати за своїми параметрами квартиру можна, скориставшись фільтрами пошуку в закладці "Вільні квартири" верхнього меню та відправити запит через форму «забронювати, а менеджери компанії сконтактують через зручний для клієнта спосіб.
 
Для телефонного зв’язку працює багатоканальний телефон 0 800 40 20 10 (дзвінки по Україні безкоштовні).
 
 
 
Більше ж можливостей для онлайн-консультацій можна використати і на нашому сайті. На сторінці кожного об’єкта є контактні дані відділів продажу і форма онлайн-запиту, заповнивши яку, ви отримаєте відповідь напряму від менеджерів компаній, що дозволить з’ясувати максимум інформації дистанційно, обрати оптимальний варіант і спокійно запланувати підписання документів. Миру нам, спокою і здоров’я!  



 
Отримати консультацію від відділу продаж про:
вільні квартири, умови розтермінування, акції та знижки
заповніть поле

введіть № телефону

дата публікації: 17.03.2020
дата оновлення: 23.04.2020
3140 переглядів
 

Популярні пропозиції від забудовників:

Читайте також інші новини даної теми

18/03
Головна меблева та будівельна виставка
28/02
Нові квартири у Львові за програмою єОселя. Кредитування від 3% річних на 20 років
25/09
Львів. Здано в експлуатацію 4-у чергу ЕКО-ДІМ на Тракті І
11/09
Відкрито попереднє резервування квартир в ІІ черзі будівництва «Еко-Дім на Козельницькій» у Львові
31/08
Старт продажів в нових секціях Авалон Ярд. Планування і ціни

<path id="path10669" d="m6.61406 286.94607h2.646485c.3528648 0 .3528648-.5293 0-.5293h-2.65918c-.36556.0169-.34017.54622.0127.5293z" fill="#e1e5e6 data-original=" #c8d4d9"="">всі новини
 
Підписуйтесь та отримайте ПЕРШИМИ всі нові пропозиції від забудовників: