пошук
Як зараз відбувається будівництво в новобудовах Львова. Підбірка фото та відео 2020-03-22 2020-06-21 https://novobudovy.com/images/novyny/2019/karantyn/ED-Bat-20-03-1.jpg
Енциклопедія Новобудов©

Як зараз відбувається будівництво в новобудовах Львова. Підбірка фото та відео

В зв’язку з карантином львівські девелопери і забудовники додатково до рекомендацій попередніх онлайн-бронювання та консультацій, зосередились також на показі ходу будівництва і подій в своїх комплексах – для тих, хто цікавиться, що відбувається на майданчиках, але зі зрозумілих причин не має можливості побачити це безпосередньо на місці.

 
 
Компанія Avalon анонсувала показ зі своїх об’єктів і вже підготувала свіже березневе відео з будівництва ЖК бізнескласу Avalon Up, просп. Червоної Калини, 60
 
 
Подивитись всі актуальні новини, новобудови та онлайн-контакти компанії
 
Показали актуальний хід будівництва на своїх об’єктах і в компанії «ЕКО-ДІМ», зокрема ЖК на Тракті Глинянському та ЕКО-ДІМ на Батуринській, де залишилась остання вільна 3-кімнатна квартира. Зараз в новобудові на Батуринській вже готове перекриття 4 поверху.


Будівельники влаштовують вертикальні конструкції 5 поверху. Ведеться цегляна кладка стін і перегородок 1 і 2 поверхів. Фахівці монтують внутрішню каналізаційну мережу. Також доступний повний фотозвіт будівництва ЕКО-ДІМ на Тракті на сайті компанії.

Показали на своїй сторінці актуальний хід будівництва житлового комплексу від «Квітка. Майстерня будинків»
 
 

В компанії «Парус Development», що веде будівництво двох ЖК – на Кульпарківській та Трускавецькій - не тільки показали, але й детально розписали, що саме і на якому етапі зараз відбувається.




Зараз також триває оголошена раніше компанією акція розіграшу автомобіля Citroen C3 серед покупців, які придбають квартиру до 20 квітня включно.
Слідкувати за ходом будівництва та новинами можна на FB-сторінці компанії.
 
Підготували і виклали хід будівництва своїх ЖК і в компанії LevDevelopment. Зокрема цими вихідними оприлюдниили актуальний вигляд ЖК OBRIY 3 на Малоголосківській.
 
 


Компанія «Ваш Дім» додатково до іншої інформації, показала, як відбувається процес прибирання в уже збудованих ЖК (компанія веде будівництво ЖК "Пасічний" та ЖК Villa Magnolia на вул.Пасічній у Львові).

 
«Ми впровадили низку заходів, аби убезпечити мешканців та гостей наших житлових комплексів на час карантину. Тричі на день ми дезінфікуємо під'їзди та обробляємо усі поверхні, яких може торкнутись людина: ручки дверей, кнопки у ліфтах, поручні», - говорять в компанії, а також розширили до онлайн запроваджені раніше щосуботні ранкові заняття спортом (в сторіз на своїй сторінці) і нагадують основні поради щодо захисту себе та рідних.
 
 
 
Також актуальну інформацію і можливості онлайн-консультацій від девелоперів та забудовників можна побачити і отримати (через онлайн-форми на сторінці кожної новобудови) в каталозі новобудов Львова.
 
Звертаємо Вашу увагу і не те, що сьогодні девелопери радять більше консультуватися та з’ясовувати необхідні деталі в онлайн-режимі, що можна робити за доступними контактами в телефонному режимі та скориставшись інтернет-месенджерами та уточнювати необхідні дії для оформлення документів. Менеджери компаній нададуть всю необхідну інформацію та порядок дій, які убезпечать процес купівлі, отримання інформації та ваші інвестиції.


Отримати консультацію від відділу продаж про:
вільні квартири, умови розтермінування, акції та знижки
заповніть поле

введіть № телефону

дата публікації: 22.03.2020
дата оновлення: 21.06.2020
2360 переглядів
 

Популярні пропозиції від забудовників:

Читайте також інші новини даної теми

18/03
Головна меблева та будівельна виставка
28/02
Нові квартири у Львові за програмою єОселя. Кредитування від 3% річних на 20 років
25/09
Львів. Здано в експлуатацію 4-у чергу ЕКО-ДІМ на Тракті І
11/09
Відкрито попереднє резервування квартир в ІІ черзі будівництва «Еко-Дім на Козельницькій» у Львові
31/08
Старт продажів в нових секціях Авалон Ярд. Планування і ціни

<path id="path10669" d="m6.61406 286.94607h2.646485c.3528648 0 .3528648-.5293 0-.5293h-2.65918c-.36556.0169-.34017.54622.0127.5293z" fill="#e1e5e6 data-original=" #c8d4d9"="">всі новини
 
Підписуйтесь та отримайте ПЕРШИМИ всі нові пропозиції від забудовників: