пошук
Відкрито новий ЖК OBRIY 2 від LEV Development на Малоголосківській. Фото, відео, коментарі про новобудову та мікрорайон. 2020-12-29 2020-12-29 https://novobudovy.com/images/novyny/2019/LevDevelopment/ObriyZdano/Obriy2/obriy2-ready-8.jpg
Енциклопедія Новобудов©

Відкрито новий ЖК OBRIY 2 від LEV Development на Малоголосківській. Фото, відео, коментарі про новобудову та мікрорайон.

В новобудові реалізовано комфортні спільні простори за дизайном відомої студії, облаштовують освітній центр, поруч розвивають парково-відпочинкову територію, а девелопер паралельно розпочав реалізацію нового ЖК вже у рівні бізнес-класу.
 
 


Офіційним відкриттям збудованого ЖК OBRIY 2 завершує рік компанія LEV Development, яка нещодавно оголосила і старт нового проекту житлового комплексу бізнес класу ARTHOUSE park.

«В холі OBRIY 2 вже стоїть святкова ялинка і я хотів би, щоб цей настрій передався нашим мешканцям. Ми вчасно виконали наші договірні умови, завершили всі будівельні та оздоблювальні роботи і отримали від ДАБІ сертифікат про готовність будинку до експлуатації», – говорить Олександр Островський, співзасновник компанії LEV Development.
 
 
Дизайн холів в будинку спроектовано відомою студією Марка Савицького.
«В цьому об’єкті ми хотіли показати, що зручно і красиво можуть співіснувати. Тут форми не пафосні, а динамічні», - говорить дизайнер.
Відеоогляд OBRIY 2:
 

«Динаміку OBRIY 2 передали і екстер'єром: вікна нібито рухаються по фасаду, балкони перемежовуються панорамними вікнами, щоб він був «живий», - говорить Євген Платонов, архітектор проекту.
 
 

Також в новобудові облаштовується освітній простір - школа та дитячий садочок мережі Think Global.
Інфраструктура нового OBRIY 2 доповнює відкриті раніше девелопером мультифункціональний спортивний майданчик для мешканців різного віку та відпочинкову BBQ зону. 



 
Відео Малоголосківського парку грудень 2020:
 
 

Паралельно з цим розвивається і Малоголосківський парк, збереженням і облаштуванням якого займається в тому числі сама компанія, та вся інфраструктура району. Як повідомив заступник міського голови Львова з питань містобудування Любомир Зубач, зроблено новий проїзд з вулиці Малоголосківської на вулицю Тунельну, підготовлено проект капітального ремонту ще одного проїзду - по вул. Щеповій та оголошено всеукраїнський архітектурний конкурс для нової школи і дитячого садка в районі "Під Голоском".
 
«До кілометра бетонової основи прокладено, уже маємо ще один виїзд з району… Щодо нової школи і садка головна вимога – цей навчальний заклад має бутити зразковим в усіх сенсах… У міській раді є бажання цей кейс зробити показовим», - повідомив Любомир Зубач на сторінці у ФБ.
 
Тим часом компанія LEV Development завершує будівництво ЖК OBRIY 3 та  HYGGE , а нещодавно оголосила і старт нового проекту бізнес-класу ARTHOUSE park на Малоголосківській. Новобудова позиціонується вже як бізнес-клас, що передбачає додатковий комфорт та якість житла, а її концепція поєднує житло, мистецький простір та парково-відпочинковий простір.
 
«Мистецтво — не лише розкіш, яку можна споглядати в закритих виставкових залах. Відтепер скульптури, картини та предмети сучасного мистецтва — не у галереї, а у холі вашого дому» - зазначають маркетологи LEV Development.
 

 
Цей підхід знайде своє відображення і в холах комплексу, які спеціально розробляє студія Марка Савицького. Особлива пропозиція в комплексі пентхауси на останніх поверхах, які спроектовані як «представницький клас», матимуть високі стелі (3 м), систему персональних електронних пропусків, двері та замки преміум-класу, спеціальну килимову плитку. Подібні матеріли, як пояснюють в компанії, застосовуються в дорогих 5-зіркових готелях.
 
Щодо вартості квартири нового ARTHOUSE Park стартують від 19 100 грн/кв.м. (при тому, що квартири у відкритому ЖК комфорткласу OBRIY 2  можна знайти в оголошеннях за ціною від 25 500 грн/кв.м.). Доступність ціни пояснюється початком будівництва і знижками старту продажів. Проте, як свідчить практика ринку нерухомості новобудов, ще до етапу закінчення будівництва ціни на такі квартири зростають приблизно на 40%.
 

Отримати консультацію від відділу продаж про:
вільні квартири, умови розтермінування, акції та знижки
заповніть поле

введіть № телефону

дата публікації: 29.12.2020
2428 переглядів
 

Популярні пропозиції від забудовників:

Читайте також інші новини даної теми

18/03
Головна меблева та будівельна виставка
28/02
Нові квартири у Львові за програмою єОселя. Кредитування від 3% річних на 20 років
25/09
Львів. Здано в експлуатацію 4-у чергу ЕКО-ДІМ на Тракті І
11/09
Відкрито попереднє резервування квартир в ІІ черзі будівництва «Еко-Дім на Козельницькій» у Львові
31/08
Старт продажів в нових секціях Авалон Ярд. Планування і ціни

<path id="path10669" d="m6.61406 286.94607h2.646485c.3528648 0 .3528648-.5293 0-.5293h-2.65918c-.36556.0169-.34017.54622.0127.5293z" fill="#e1e5e6 data-original=" #c8d4d9"="">всі новини
 
Підписуйтесь та отримайте ПЕРШИМИ всі нові пропозиції від забудовників: