пошук
Квартири на верхніх поверхах новобудов – що змінилося і як отримати більше 2021-08-09 2021-08-12 https://novobudovy.com/images/novyny/2019/2021081222h26m14s.png
Енциклопедія Новобудов©

Квартири на верхніх поверхах новобудов – що змінилося і як отримати більше

Квартири на верхніх поверхах новобудов знову входять в тренди нерухомості. Хто і чому шукає такі квартири, що входить в концепцію «представницьких поверхів», яку запровадили в LEV Development, та як отримати більше переваг – далі в матеріалі.
 
 
«Вже кілька років поспіль спостерігаємо зростання попиту квартир саме на верхніх поверхах. І, що цікаво, розширюється цільова аудиторія, яка такими помешканнями цікавиться», - говорять аналітики «Енциклопедії новобудов».


ashleyDyrd@unsplash 

За запитами, які можна проаналізувати, найбільше верхніми поверхами цікавляться молоді сім’ї, молодь, підприємці, суспільно активні, забезпечені або з доброю і перспективною роботою люди. 
 
Квартири на верхніх поверхах завжди відрізнялися. Щоправда ще кілька років тому в звичайних багатоквартирних будинках їх продавали або значно дорожче або дешевше, ніж на середніх поверхах.
 
Основними пересторогами клієнтів був досвід життя в старих будинках: протікання дахів, тепловтрати взимку і  перегрівання влітку, що виливалося в дорожче утримання квартири.
 
Якісні ж квартири на верхніх поверхах сучасних будинків були майже недоступні для більшості покупців – свого часу в новобудовах проектували великі, часто дворівневі пентхауси, вартість яких рівнялася і навіть перевищувала ціну особняків.
 
Тим часом якість використовуваних матеріалів і будівництва + технологія самого будівництва зняли старі проблеми.  Гідроізоляція, утеплення, якісні комунікації і, основне, досвід проживання знову підняв попит на верхні поверхи. При цьому всі переваги залишилися: краща освітленість, чистіше повітря, однозначно кращі краєвиди та панорами.  
 
За аналітикою «Енциклопедії Новобудов», найбільший попит на верхні поверхи спостерігається в тих будинках, що мають добру інфраструктуру: близьке розташування торгових центрів, сервісні магазини і облаштовану територію самої новобудови.  Тобто люди шукають варіанти, які мають більше переваг за ту саму ціну.  
 
Сьогодні, додатково до інфраструктури новобудови і розвитку локації, девелопери почали якісно змінювати самі верхні поверхи.
 

 
Про новий підхід розповіли в компанії LEV Development, яка реалізовує його в своїх новобудовах у Львові (ArtHouse Park) та Києві – ЖК LifeStory.
 
«Ми виходимо з клієнтоорієнтованості - якщо попит на ці квартири є і люди готові платити більше, то вони мають і отримати більше за свої кошти. Відтак ми створили спеціальний дизайн верхніх поверхів – як інтер’єрний, так і користувацький. Фактично вийшла концепція представницьких поверхів. Бачимо, що клієнти такий підхід оцінили, тож не зупиняємося і зараз презентували його в київському ЖК LifeStory», - говорять в компанії.
 
При цьому, говорять в компанії, всі квартири, незалежно від площі та кімнатності  – від 36 до 105 кв.м. загальної площі – об’єднані спільними перевагами. Панорамні вікна забезпечують ще краще освітлення і краєвиди, сучасні ліфти швидко, надійно і безшумно дозволяють піднятися на свій поверх і власне ряд нововведень як додаткових бонусів.
 
«Концепція представницьких поверхів LifeStory – це унікальний інтер’єр, посилена безпека та підвищена приватність», - говорить Олександр Островський, співзасновник та керівник LEV Development.


 
Доступ на верхні поверхи відбувається за картковим доступом, влаштовано окреме відеоспостереження, двері і замки преміум-класу. На підлогах спільних просторів спеціальна килимова плитка, а в інтер’єрі використані натуральні матеріали - тепле дерево, натуральний камінь та кераміка. Акцентом  стане кольоровий метал. Свіжість і настрій, за словами Марка Савицького, засновника SAVYTSKYYdesign, які розробляли дизайн-концепт поверхів, забезпечать живі рослини.
 
Детальніше про ЖК LIFE STORY та концепт «представницьких поверхів» можна дізнатися на сайті компанії та самого об’єкту, або скориставшись формою онлайн-консультації нижче.
 

 
Отримати консультацію від відділу продаж про:
вільні квартири, умови розтермінування, акції та знижки
заповніть поле

введіть № телефону

дата публікації: 09.08.2021
дата оновлення: 12.08.2021
2732 переглядів
 

Популярні пропозиції від забудовників:

Читайте також інші новини даної теми

18/03
Головна меблева та будівельна виставка
28/02
Нові квартири у Львові за програмою єОселя. Кредитування від 3% річних на 20 років
25/09
Львів. Здано в експлуатацію 4-у чергу ЕКО-ДІМ на Тракті І
11/09
Відкрито попереднє резервування квартир в ІІ черзі будівництва «Еко-Дім на Козельницькій» у Львові
31/08
Старт продажів в нових секціях Авалон Ярд. Планування і ціни

<path id="path10669" d="m6.61406 286.94607h2.646485c.3528648 0 .3528648-.5293 0-.5293h-2.65918c-.36556.0169-.34017.54622.0127.5293z" fill="#e1e5e6 data-original=" #c8d4d9"="">всі новини
 
Підписуйтесь та отримайте ПЕРШИМИ всі нові пропозиції від забудовників: