пошук
Що всередині: як проєктують квартири преміумкласу в Івано-Франківську 2022-01-28 2022-01-28 https://novobudovy.com/images/novyny/2019/Vertykal/HPdL/Hydropark-RSs.jpg
Енциклопедія Новобудов©

Що всередині: як проєктують квартири преміумкласу в Івано-Франківську

Житловий комплекс HydroPark DeLuxe  від компанії «Вертикаль» було визнано кращим регіональним комплексом преміумкласу в рамках престижної загальноукраїнської премії IBUILD. Безперечною перевагою проєкту є його локація та загальні рішення комплексу, але сьогодні ми вирішили з’ясувати принципові особливості квартир, які запроектовано в цьому комплексі. 
 
 
Перші секції комплексу здано в експлуатацію і ведеться будівництво наступних трьох секцій з 1-,2- та 3-кімнатними квартирами площею від 39 до 165 кв.м.
 
Крім планувань з чітким поділом кімнатності, в HydroPark DeLuxe  також є спеціальні планування квартир-студій та дворівневих квартир і пентхаусів на верхніх поверхах.
 
Особливість студій – вільне планування квартири, яку можна легко трансформувати відповідно до власних смаків і потреб.
 
Один з варіантів планувань квартири-студії площею 99 кв.м. на 16 поверсі
 
«При такому плануванні мешканець не скутий у своїх рішеннях внутрішніми перегородками, квартира простора, світла і легко дозволяє мати власний простір, пов’язаний з іншими частинами квартири. На фоні карантинів такі планування особливо почали цінуватися, адже люди вдома хочуть мати і персональний затишок і не відчувати себе відрізаними від всіх інших. Тут це цілком можливо», - говорять в компанії «Вертикаль».
 
Інші планування також враховують цю особливість, як, наприклад, 2-кімнатна квартира площею 67,2 кв.м. Вона передбачає велику простору кухню площею майже 19 кв.м.
 
«Таке планування передбачає поділ квартир на дві основні зони – зліва від входу велика кухня та кімната, своєрідні робочі чи гостьові зони, а справа – особистий простір, де кімната доповнена просторою лоджією. Таке планування дає можливість не пересікати без необхідності ці частини», - пояснюють фахівці компанії.  

Планування 2-кімнатної квартири в HydroPark DeLuxe
 
Для кожного типу передбачено кілька варіантів планувань з різними площами:
 
1-кімнатні: від 39 до 70 кв.м.
2-кімнатні: від 60 до 79 кв.м.
3-кімнатні: від 82 до 98 кв.м.
 
Для ефективності  та візуалізації ергономіки проєктів квартир, розповідають в компанії, створюються візуалізації інтер’єрів. Це допомагає розподілити простір і зробити його більш зручним та комфортним.
 

 
І це не єдиний фактор, який враховується при плануванні, говорять у БК Вертикаль. Зручність має бути підкріплена наповненням в квартирі. Це також включає в себе весь проєкт. За таким принципом відповідно купити квартиру можна в максимальному наповненні, що включає в себе внутрішні елементи. Зокрема, мідну електричну проводку в квартирі; пожежобезпечну, тепло- та шумоізоляційну стяжку і опалення під ключ разом з теплою підлогою; екологічні дерев’яні вікна та алюмінієві вітражі з енергозберігаючими склопакетами, які забезпечують як панорамний краєвид, хороше освітлення, так і шумоізоляцію. Доповнюють ці рішення якісні вхідні двері з протизйомними антизрізами.
 
«Безпека – такий же важливий фактор, як і планування квартири чи локація. Тому їй приділено багато уваги, причому на багатьох рівнях – від вибору якісних сертифікованих матеріалів будівництва і оздоблення до безпосередньо безпекових рішень, таких, як надійність вхідної групи, закрита територія, ІР-домофонія, відеодомофони з Face-ID та можливістю керування з мобільного,  а також - відеонагляд та цілодобова охорона», - пояснюють у відділі продажів «Вертикаль».
 
Базові принципи планувань, пояснюють експерти компанії, це - втілення сучасного бачення у поєднанні з комфортом, які створюють якісний, зручний і безпечний життєвий простір для мешканця чи кожного з членів сім’ї.

Дізнатися більше про HydroPark DeLuxe або замовити консультацію, можна на сайті компанії 


 
Отримати консультацію від відділу продаж про:
вільні квартири, умови розтермінування, акції та знижки
заповніть поле

введіть № телефону

дата публікації: 28.01.2022
1094 переглядів
 

Популярні пропозиції від забудовників:

Читайте також інші новини даної теми

18/03
Головна меблева та будівельна виставка
28/02
Нові квартири у Львові за програмою єОселя. Кредитування від 3% річних на 20 років
25/09
Львів. Здано в експлуатацію 4-у чергу ЕКО-ДІМ на Тракті І
11/09
Відкрито попереднє резервування квартир в ІІ черзі будівництва «Еко-Дім на Козельницькій» у Львові
31/08
Старт продажів в нових секціях Авалон Ярд. Планування і ціни

<path id="path10669" d="m6.61406 286.94607h2.646485c.3528648 0 .3528648-.5293 0-.5293h-2.65918c-.36556.0169-.34017.54622.0127.5293z" fill="#e1e5e6 data-original=" #c8d4d9"="">всі новини
 
Підписуйтесь та отримайте ПЕРШИМИ всі нові пропозиції від забудовників: