пошук
У Львові презентували новий квартал заміської нерухомості Royal Estate 2022-05-30 2022-05-30 https://novobudovy.com/images/novyny/2019/RoyalEstate/press-conference-royal-estate_HBR_3354-039.jpg
Енциклопедія Новобудов©

У Львові презентували новий квартал заміської нерухомості Royal Estate

Міжнародний україно-польський консорціум девелоперських компаній Lighthouse Development/Pro development/Kampus+ презентували новий заміський комплекс таунхаусів і квартир Royal Estate. Будівництво здійснюють на межі Львова та природного парку Розточчя. Розпитали про особливості, концепцію та варіанти будівництва, а також з’ясували про можливість оглядового візиту на будівництво комплексу.
 
фото Віталій Грабар

Іван Гладишев, представник департаменту консультацій та продажів розповів про особливості
RoyalEstate під час презентації проекту

Квартал заміської нерухомості Royal Estate поєднує приватні таунхауси, квартири, центр дитячого дозвілля, магазин, кав’ярню, пекарню, медичний кабінет і фітнес-зал з панорамними видами на заповідні ліси. Локація комплексу – на межі Львова (Львівська міська територіальна громада) і природного заповідника Розточчя біля урочища Королева Гори.
 
«Бачимо перспективу вкладати як кошти, так і технології, можливості та підходи в нові зручні формати житла та будувати Україну разом для людей, які цінують якість», - розповів представник польської сторони проекту Войцех Пйотр Гацковскі під час включення на зустрічі з ріелторами та представниками компаній нерухомості, клієнти яких зацікавлені в такому типі житла.
 
Як розповів Микола Протасеня, керівник Lighthouse Development, мова про досвід партнерів в розвитку девелоперських проектів в Польщі, серед яких і  проекти національного рівня, в тому числі містечка під Варшавою, що об’єднує кампус університету, житло, торгові, інфраструктурні рішення та простори дозвілля.
 
«У Львові, відповідно, також впроваджуємо підходи, які зарекомендували себе в Польщі. В першу чергу технологічні та проектні, але також і суто девелоперські підходи. Оскільки це інвестиційний проект, то спочатку ми збудували частину, яку можна побачити готовою, починаємо наступні і це є стартом продажів. Люди повинні бути впевненими в якості та спроможності девелопера», - говорить Микола Протасеня.

Концепт заміського кварталу Royal Estate розробляли студії материнської компанії і українських архітекторів під керівництвом Дмитра Яреми.
 
Перша черга будівництва – таунхауси з власною ділянкою. Фактично це зблоковані приватні будинки різної площі, в том числі з вбудованим гаражем на два авто. Площа кожного з таунхаусів – від 133 до 185 кв.м.
 
фото та візуалізації Royal Estate 
 
 
Друга, будівництво якої тільки розпочато – малоповерхове житло ( 4 поверхи), але з концепцією заміської квартири (загалом передбачено 27 квартир). Перший і другий поверх складають 1-кімнатні квартири, 3-4 поверхи – двоярусні квартири з окремим входом.
 
 

В незалежності від обраного варіанту, всі типи нерухомості об’єднані спільною інфраструктурою. Утриманням комплексу (від прибирання до ландшафтного догляду) займатиметься власна управляюча компанія.
 
Окрему увагу, розповідають в компанії, приділено безпеці, за яку відповідатиме сучасна система та цілодобове відеоспостереження від HIKVISION: контроль периметру та можливість нагляду за своїм житлом кожному мешканцю в режимі on-line. Передбачено цілодобовий консьєрж-сервіс.
 
«Пропозиція передбачає варіанти різного ступеню готовності. Для тих, хто шукає мінімум ризиків – є збудовані варіанти. Для тих, хто шукає економічний варіант - купівля на старті будівництва. Останній варіант забезпечує 40% капіталізації в перший рік експлуатації», – розповідає представник компанії Іван Гладишев.
 
Ціна на старті будівництва 2-ої черги становить від 750$/кв.м. (при повній оплаті) до 820$/кв.м. (при розтермінуванні оплати). Також можливий дизайн-проєкт помешкання у подарунок при купівлі житла.
 
На 10 червня, як повідомили в компанії  передбачено можливість оглядового візиту на комплексу, щоб безпосередньо побачити вигляд та можливості локації і комплексу. Попередня реєстрація  на оглядовий візит.
 
Більше можна дізнатися на сайті комплексу та у відділі консультацій: Львів,  вулиця Замарстинівська, 176А, тел. (097) 97 97 327
 
Отримати консультацію від відділу продаж про:
вільні квартири, умови розтермінування, акції та знижки
заповніть поле

введіть № телефону

дата публікації: 30.05.2022
дата оновлення: 30.05.2022
1050 переглядів
 

Популярні пропозиції від забудовників:

Читайте також інші новини даної теми

18/03
Головна меблева та будівельна виставка
28/02
Нові квартири у Львові за програмою єОселя. Кредитування від 3% річних на 20 років
25/09
Львів. Здано в експлуатацію 4-у чергу ЕКО-ДІМ на Тракті І
11/09
Відкрито попереднє резервування квартир в ІІ черзі будівництва «Еко-Дім на Козельницькій» у Львові
31/08
Старт продажів в нових секціях Авалон Ярд. Планування і ціни

<path id="path10669" d="m6.61406 286.94607h2.646485c.3528648 0 .3528648-.5293 0-.5293h-2.65918c-.36556.0169-.34017.54622.0127.5293z" fill="#e1e5e6 data-original=" #c8d4d9"="">всі новини
 
Підписуйтесь та отримайте ПЕРШИМИ всі нові пропозиції від забудовників: