пошук
У Львові побудують апарт-комплекс з автономним опаленням від теплових насосів 2022-11-09 2022-11-09 https://novobudovy.com/images/novyny/SENSAR/158_Maxima_Yunakieva_2_view01_v18_1_1.jpg
Енциклопедія Новобудов©

У Львові побудують апарт-комплекс з автономним опаленням від теплових насосів

 Новий комплекс апартаментів SmartHouse на вул. Шевченка, 73 – унікальний проект партнерства одразу двох компаній: LEV Development та девелопера із Запоріжжя Sensar Development. Дизайн в проєкті виконано компанією SavytskyyDesign.
  

 
9 листопада в конференц-залі BankHotel відбулася презентація нового апарт-комплексу Smart House, який представили два девелопери: львівський Lev Development та запорізький Sensar Development.
 
Будують Smart House на вул. Шевченка, 73 і він стане доповненням вже збудованого Lev City Hotel. Весь комплекс об’єднано також спільним архітектурним проектом, дизайном екстер’єру та інтер’єру від SavytskyyDesign.
 

 
Будівництво ЖК Smart House веде запорізька компанія SENSAR Development, що працює з 2013 року, а в сегменті багатоквартирних житлових комплексів з 2018 року. В активі компанії на сьогодні – збудовані ЖК Comfort City, універсальна багатопрофільна клініка UniClinic, клініка естетичної медицини Vidnova, два житлових комплекси Kvartal на фінальному етапі завершення будівництва та Клубний квартал Атмосфера будівництво якого триває. Загалом в роботі забудовника 5 проєктів в сегменті житлової і комерційної нерухомості, загальна площа яких складає 44 160 квадратних метри.
 
Sensar Development – це ще й приклад успішної релокації бізнесу. З 24 лютого Sensar Development активно бере участь у благодійних проєктах на підтримку ЗСУ та допомоги постраждалим від воєнних дій у Запорізькому регіоні. Компанія відновила і продовжила роботи на будівельних майданчиках, а також прийняла рішення про відкриття філії у м. Львів. За 8 місяців війни SENSAR не втратив жодного працівника. 
 

 
«Ми переїхали зі східної частини України, тому чітко розуміємо потребу, яка склалася на ринку нового будівництва і потреби людей, які тимчасово переміщені в західні області та Львів. Сьогодні ринок диктує нові умови, в тому числі це якість, швидкість будівництва і менша площа. Проект, який сьогодні презентуємо, має всі ці складові, до того ж ми пропонуємо будівництво яке завершиться менше ніж за 12 місяців», - говорить Марк Марченко, СЕО, засновник Sensar Development.
 
У Львові компанія продовжила роботу в соціальному напрямку та проведенні масштабних івентів у сфері інвестицій та нерухомості, зокрема в травні 2022 девелопер провів бізнес-зустріч для підприємців у м.Львів.

 

Спільність підходів та принципів створили партнерство SENSAR Development, LEV Development, результатом якого став новий проект ЖК SmartHouse на вул. Шевченка, 73.
 


 
 «Там є збезпечено повністю такими інфраструктурними об’єктами як кафетерії, офіси, крамниці, тобто це повністю забезпечить людей, які, там живуть, всіма їх
Потребами», -  говорить Марко Савиццький, засновник SavytskyyDesign.
 
«Наша співпраця стала можлива завдяки спільним цінностям, які сповідують наші компанії – це любов до країни, до свої справи і до людей, для яких ми працюємо. В тому числі це історія про успішний приклад релокації в наших непростих умовах», - говорить Олександр Островський, співзасновник LEV Development.
 
 
Концепція комплексу передбачає 84 апартаменти від 17 кв.м. до просторих апартаментів з власною терасою. Помешкання з терасами передбачені на 5,6 та 7 поверхах.
 

 
В комплексі передбачено також комерційні приміщення, приміщення для коворкінгу та конференц-зал, patio-зона і кав'ярня.
 

 
Ще однією особливістю Smart House стане автономне укриття і підземний паркінг подвійного призначення з пасажирським та автомобільним ліфтом. Опалення комплексу будуть забезпечувати теплові насоси.
 
«Опалення будемо робити з теплових насосів – це таке ноу-хау. Це економічно, екологічно, і мінімум сплати за комірне. Ми обов’язково облаштовуємо укриття: це обов’язково кухня, санвузол, резервуар з водою», - говорить   Олена Бартуль, директор компанії, керівник відділу продажів.
 
Також під час презентації було представлено нову послугу компанії: SENSAR Repair – ремонт під ключ. Вона включає в себе детальний план будівельних робіт з індивідуальним підходом, виконання робіт провідними спеціалістами, клінінг і гарантія на роботу. 
Можна обрати як стиль ремонту, так і рівень обладнання квартири. Формат Premium передбачає, що у квартиру можна зайти та одразу жити: додатково до всього оздоблення, входить меблювання всіх приміщень та встановлення техніки і навіть посуду.
 
Детальніше про новий ЖК Smart House у Львові та інші актуальні проекти компанії можна дізнатися на сайті Sensar Development або в офісах продажу:
  • м.Запоріжжя, вул. Перемоги, буд. 72 та вул. Бородінська, буд.2
  • м.Львів, вул. Чайковського, буд.26 та вул. Шевченка, буд.73
 
Отримати консультацію від відділу продаж про:
вільні квартири, умови розтермінування, акції та знижки
заповніть поле

введіть № телефону

дата публікації: 09.11.2022
дата оновлення: 09.11.2022
1274 переглядів
 

Популярні пропозиції від забудовників:

Читайте також інші новини даної теми

18/03
Головна меблева та будівельна виставка
28/02
Нові квартири у Львові за програмою єОселя. Кредитування від 3% річних на 20 років
25/09
Львів. Здано в експлуатацію 4-у чергу ЕКО-ДІМ на Тракті І
11/09
Відкрито попереднє резервування квартир в ІІ черзі будівництва «Еко-Дім на Козельницькій» у Львові
31/08
Старт продажів в нових секціях Авалон Ярд. Планування і ціни

<path id="path10669" d="m6.61406 286.94607h2.646485c.3528648 0 .3528648-.5293 0-.5293h-2.65918c-.36556.0169-.34017.54622.0127.5293z" fill="#e1e5e6 data-original=" #c8d4d9"="">всі новини
 
Підписуйтесь та отримайте ПЕРШИМИ всі нові пропозиції від забудовників: