поиск
LEV Development визнано лідером року у готельній нерухомості на IBUILD 2021 ЧтPMUTCE_4E49th ЧтPMUTCE_4E49th https://novobudovy.com/images/novyny/2019/LevDevelopment/ObriyZdano/Screenshot_3.jpg
Енциклопедія Новобудов©

LEV Development визнано лідером року у готельній нерухомості на IBUILD 2021

Компанія будує три проекти інвестиційних мережевих готелів в Україні (в Буковелі, Яремче та Львові) та працює над запуском ще декількох нових.
 
 
«LEV Development та DEVELOPMENT CITY з 2015 року створює готельно-інвестиційну нерухомість у п’ятьох містах України. На сьогоднішній день портфель компанії складається з 17 проєктів на різній стадії реалізації, чотири з яких готелі. Ми з Олександром Островським раді, що нашу діяльність відмітили експерти, професійна спільнота та споживачі. Для нас велика честь вийти у фінал зі своїми готельними проєктами, в яких ми відобразили найсучасніші світові тренди», - відмітив співзасновник LEV Development Василь Левицький. 

Василь Левицький (ліворуч) та Олександр Островський на відкритті збудованого ЖК OBRIY у Львові

Наразі LEV Development реалізовує три проекти інвестиційних мережевих готелів в Україні - Premier Resort Hotel (Буковель), CITYZEN Ya (Яремче), LEV CITY HOTEL (Львів) та працює над запуском ще декількох.

Проєкти готелів відображують  найкраще, що є  у локаціях, вони однаково комфортні та цікаві як гостям, так і місцевій громаді. До проектів залучаються найкращі готельні оператори та гравці ресторанної та wellness-індустрії. Для створення їх виразного архітектурного образу обрані найкращі проектні бюро.

Citizen Ya - перший в Україні та Східній Європі мультифункціональний готель в Яремче з апартаментами, шо можна придбати у приватну власність

У кожного з проектів передбачено свою родзинку, яка робитиме готель справжнім туристичним магнітом та улюбленим місцем відпочинку місцевих мешканців. Наприклад, для Premier Resort Hotel у Буковелі це видовий ресторан на даху з унікальною концепцією та інноваційний anti-age комплекс від відомого в Україні оператора medical та beauty індустрії.  У Яремчі  фасадний мультимедійний ліфт підніматиме гостей на дах, який, як сподіваються творці, стане улюбленою площадкою для різноманітних подій. І, що важливо, це створюватиме нові робочі місця.



«Ми створюємо проекти, розраховані на будь-який темп і стиль відпочинку в будь-який сезон. А ще впроваджуємо інноваційні формати. Наприклад, заселення у Cityzen Ya буде схоже на онлайн-чекинг у аеропорту через стійку на даху. Готельні проекти саме те місце, де прогресивні ідеї, нові стандарти цивілізації стають доступними максимально широкому загалу українців. Тому ми створюємо проекти різної зірковості та вартості: щоб у всіх туристів з будь-яким бюджетом була можливість отримати якісні умови відпочинку та інноваційні сервіси. Сподіваємось, наступного року вразити вас ще сильніше», - каже співзасновник та СЕО LEV Development Олександр Островський.

IBUILD - головна будівельна премія України, яка щорічно відзначає кращих представників будівельної галузі, кращі будівельні та девелоперські компанії і кращі об’єкти, реалізовані у поточному році.


Получить консультацию от отдела продаж про:
свободные квартиры, условия рассрочки, акции и скидки
заполните поле

введите № телефона

дата публикации: 09.12.2021
дата обновления: 09.12.2021
1544 просмотров
 

Популярные предложения от застройщиков

Читайте также другие новости данной темы

25/02
Magnus Trading — серед інвесторів-лідерів, завдяки яким держбюджет отримав найбільше коштів у 2023
09/06
Львів. Як змінить вигляд вулиці Франка проект Центру соціальних інновацій. Візуалізація проекту
09/06
У Львові влада зібрала забудовників на розмову про безпеку та вигляд новобудов
02/06
Львівщина: Переселенці, житло, життя і настрої. Соціологія
01/06
Тимчасове житло, іпотека, оренда – як у Львові бачать забезпечення житлом переселенців

<path id="path10669" d="m6.61406 286.94607h2.646485c.3528648 0 .3528648-.5293 0-.5293h-2.65918c-.36556.0169-.34017.54622.0127.5293z" fill="#e1e5e6 data-original=" #c8d4d9"="">все новости
 
Подписывайтесь и получайте ПЕРВЫМИ все новые предложения от застройщиков: