поиск
​Сучасний функціоналізм – дизайн інтер’єру для 3-кімнатної квартири у фото СрAMUTCE_3E33th СрAMUTCE_3E33th https://novobudovy.com/images/novyny/2019/VillaMagnolia/Studiya-Vitalnya-Kuhnya-7.jpg
Енциклопедія Новобудов©

​Сучасний функціоналізм – дизайн інтер’єру для 3-кімнатної квартири у фото

Візуалізації дизайну інтер’єру від студії Cult of Design квартири в ЖК Villa Magnolia
 
 
 Компанія Ваш Дім показала в себе на ФБ сторінці дизайн інтер’єру квартири, створений для молодої сім’ї.
«Головна ідея проекту – створення дизайну інтер’єру у Львові з позитивною атмосферою й весняним настроєм, була досягнута. Важливою сходинкою у розвитку студії дизайну інтер’єру «СULT of Design» є пошук розуміння з кожним замовником. В результаті творчої роботи дизайнерів Львова з нашої студії в ЖК Villa Magnolia народився досить гармонійний для проживання сім’ї простір», - розказують про дизайн в студії.
 
Остаточне планування квартири включає поєднану вітальню з кухнею. Поруч розташовується спальня, дитяча кімната, 2 санвузли та коридор. Далі – візуалізації та коментарі дизайнерів студії.
 

Вітальня та кухня

Дизайн вітальні сприяє проведенню як затишних вечорів у колі сім’ї, так й галасливих свят з близькими та друзями. Для декорування вільної стіни була використана інтерактивна карта світу в монохромних відтінках. Замовник особисто виступив ініціатором такого декору в інтер’єрі квартири ще на стадії розробки дизайн проекту -  можна відзначати міста та країни, які молода сім’я вже відвідала.
Дизайн кухні: на тлі білих меблів контрастно виділяються чорні та металеві електроприлади, а родзинкою й справжньою окрасою служить надзвичайний кольоровий кухонний фартух.


Спальня

Компактна спальня наповнена сонячними променями та виглядає просторою й об’ємною. Такого ефекту вдалося досягти завдяки візуальному піднятті стелі: високі двері, широкі плінтуса, й замаскований стельовий карниз допомогли вирішити цю задачу. Кожна деталь інтер’єру доповнює загальну картину та є функціонально значимою: шафа, полиці й тумбочки витримані в одній кольоровій гаммі.

Дитяча кімната

Різнопланові фактурні матеріали та оригінальні планувальні рішення дозволили стильно й незвично оформити кімнату для доньки господарів. У кімнаті дитини є повноцінне робоче місце з комп’ютерним столом, дворівневе ліжко, місця для зберігання одягу й побутових предметів.



 
Про Villa Magnoliа:
Забудовник/девелопер: компанія Ваш Дім
Локація: м.Львів, вул.Пасічна
 
Малоповерховий- 4-5 поверхів - житловий комплекс у Львові, що складається з кількох частин. Зданий в експлуатацію Villa Magnolia – перший в комплексі. Наступний кроком став новий Villa Magnolia spring, будівництво якого триває. Девелопер позиціонує об’єкт як сучасне вдосконалення давніх традицій будівництва у Львові польського та австрійського періоду.
Серед особливостей проекту – квартири-патіо на перших поверхах, які мають свої приквартирні ділянки, що виходять у внутрішній двір. На останніх поверхах облаштовані просторі тераси, площею до 40 м2. Двосторонньо орієнтовані під’їзди,  підземний паркінг, закрите подвір’я для авто та ландшафтні рішення облаштування подвір’я.    
 
 
дата публикации: 14.08.2019
дата обновления: 14.08.2019
4324 просмотров
 

Популярные предложения от застройщиков

Читайте также другие новости данной темы

09/11
Будівництво БК Там Де Дім
14/08
Компанія «Еко-Дім» відремонтувала офтальмологічний операційний блок у військовому госпіталі
26/08
Голоси крізь час. у Франківську БК "Вертикаль" провела захід пам'яті поетів, знищених сталінським режимом
28/06
Львів. Відеоогляд приміщень під комерцію на Стрийській біля автовокзалу.
22/06
Львів. Розпочато процес передачі власникам квартир ЖК Avalon Holiday

<path id="path10669" d="m6.61406 286.94607h2.646485c.3528648 0 .3528648-.5293 0-.5293h-2.65918c-.36556.0169-.34017.54622.0127.5293z" fill="#e1e5e6 data-original=" #c8d4d9"="">все новости
 
Подписывайтесь и получайте ПЕРВЫМИ все новые предложения от застройщиков: