поиск
Вибір квартири: як не бути обдуреним у своїх сподіваннях ПтPMUTCE_5E16th ПтAMUTCE_5E14th https://novobudovy.com/templates/novobudovy/images/logo.svg
Енциклопедія Новобудов©

Вибір квартири: як не бути обдуреним у своїх сподіваннях

   Це тільки здається, що були б гроші, а квартиру купити - не проблема. На жаль, незважаючи на величезну кількість пропозицій на первинному ринку житла, багато сімей при купівлі омріяної окремої житлоплощі стикаються з труднощами, результатом яких стає втрачений час, виснажені нерви і даремно витрачені гроші.
   Але якщо грамотно підійти до питання вибору житлової нерухомості, можна застрахувати себе від подібних неприємностей і стати дійсно щасливим власником квартири своєї мрії.

Чого боятися?

    Обману, шахрайства та інших кримінальних дій, які, на жаль, часто пов'язані з покупкою-продажем нерухомості.     Якщо ви вирішили інвестувати кошти в будівництво, перевірте наявність всіх необхідних правовстановлюючих документів у компанії-забудовника. До таких документів належать:
- дозвіл на будівництво;
- документи на земельну ділянку;
- техніко-економічне обґрунтування проекту будівництва;
- проектна документація з усіма змінами;
- висновок державної експертизи проектної документації.

    Також буде досить розумним навести довідки про забудовника, щоб переконатися в його надійності, адже компанія може «заморозити» будівництво на невизначений термін через свої фінансові проблеми, які стануть й вашими. Попросіть і вивчіть установчі документи забудовника, проаналізуйте запропоновані ціни, побувайте на будівництві (і не раз) і поговоріть з робітниками, дізнайтеся, які ще проекти реалізувала або веде компанія і чи були проблеми з ними.
    Ще один «підводний камінь» - подвійний продаж житла. Квартиру, яку вже продали іншим людям, може спробувати підсунути вам як сам забудовник, так і агентство нерухомості. Ретельна перевірка пакету документів на квартиру з участю компетентного юриста знизить ваші ризики.
    Багато потенційних покупців квартир в новобудовах також побоюються бути обманутими у своїх очікуваннях щодо планування, оздоблення, благоустрою, місця розташування майбутнього житла, адже часом вибір доводиться здійснювати на початкових етапах будівництва, коли на місці обіцяного комфортабельного житлового комплексу фактично є тільки будівельний майданчик. Солідні забудовники і ріелтори звертаються до сучасних технічних засобів, таких як створення 3D анімації, щоб презентувати проекти в найбільш реалістичному вигляді і таким чином допомогти потенційним покупцям.
    Створення 3D анімації дозволяє здійснити віртуальний тур по майбутньому будинку і територіям, що прилягають до нього, побачити самі різні деталі у тривимірному зображенні і в динаміці - це дійсно створює у покупця ефект повної присутності. Альтернативою сучасним 3D відеороликам є статична архітектурна візуалізація, яка також здатна ефектно продемонструвати неіснуючий ще об'єкт, хоча і не так жваво в порівнянні з анімацією. Незважаючи на те, що обидва способи презентації повинні представляти житло «в кращому вигляді», ви зможете отримати про нього набагато більш об'єктивне уявлення, ніж при розгляді загадкових схем та креслень. Тому якщо компанією надається якісна архітектурна візуалізація проекту або детальний 3D відеоролик, це великий плюс на користь продавця.
    Звичайно, використання сучасних технологій візуалізації зовсім не відміняє традиційний огляд місцевості, який дозволить краще оцінити достоїнства і недоліки усього мікрорайону. Наявність поблизу від будинку шкіл, дитячих садків, зупинок громадського транспорту, парків, стоянок та інших об'єктів інфраструктури також є важливим критерієм вибору. Чим більше активних дій ви вживатиме для збору інформації про плюси і мінуси того чи іншого житла, тим більш вдалим стане ваш вибір.

Матеріали підготовлені спільно з нашим партнером - компанією  "VIVAT – GROUP"
дата публикации: 19.04.2013
дата обновления: 06.04.2018
12100 просмотров
 

Популярные предложения от застройщиков

Читайте также другие новости данной темы

18/03
Головна меблева та будівельна виставка
28/02
Нові квартири у Львові за програмою єОселя. Кредитування від 3% річних на 20 років
25/09
Львів. Здано в експлуатацію 4-у чергу ЕКО-ДІМ на Тракті І
11/09
Відкрито попереднє резервування квартир в ІІ черзі будівництва «Еко-Дім на Козельницькій» у Львові
31/08
Старт продажів в нових секціях Авалон Ярд. Планування і ціни

<path id="path10669" d="m6.61406 286.94607h2.646485c.3528648 0 .3528648-.5293 0-.5293h-2.65918c-.36556.0169-.34017.54622.0127.5293z" fill="#e1e5e6 data-original=" #c8d4d9"="">все новости
 
Подписывайтесь и получайте ПЕРВЫМИ все новые предложения от застройщиков: