поиск
Яким буде перший мережевий апарт-готель у Львові. Зображення та концепція ПнPMUTCE_1E08th ЧтPMUTCE_4E25th https://novobudovy.com/images/novyny/2019/LevDevelopment/LevCityHotel-11.jpg
Енциклопедія Новобудов©

Яким буде перший мережевий апарт-готель у Львові. Зображення та концепція

Архітектор та дизайнер Марко Савицький про ідею, концепцію, вигляд і проект Lev City Hotel, апартаменти в якому можна придбати у власність та отримувати від $ 9 800 в рік від оренди
 
  
Компанія ЛевДевелопмент днями презентувала свій проект Lev City Hotel – мережевого апарт-готелю, що будуватиме у Львові на вулиці Шевченка, поруч зданого в експлуатацію ЖК Geneva.

Дизайн та концепцію розробляла львівська дизайн-студія SAVYTSKYY DESIGN, засновник і керівник якої Марко Савицький розповів про ідеї та принципи, якими керувалися при створенні проекту Lev City Hotel.
 



 
 
«Це апарт-готель формату бізнес-клас. Людина, яка придбає тут апартаменти – бо це під продаж апартаменти – отримує пасивний дохід, готельний простір і оптимальний набір сервісу».
 


  
«Ми акцент даємо не на декорування стін , а на якісне обладнання – сантехніку, обладнання, створення клімату в приміщенні, використовуємо дорогі і одні з найкращих ліжкових матрасів.. Акцентуємо на речах, пов'язаних з ергономікою і створенням свого внутрішнього еко-світу. У всіх об’єктах ми намагаємося створювати простір не як декор і не форма, а зміст. Дуже делікатно підходимо до інтер’єру, до зовнішнього простору. Ми навіть коли проектуємо фасад, ми проектуємо і акцентуємо на речах, які є довкола. В інтер’єрі підходи аналогічні».
 
 
 
 
 
«Будемо використовувати екологічні матеріали, енергоефективні технології і основною нашою ідею, своєрідною фішкою, буде створення посеред простору першого поверху такого собі японського саду з деревом. Тобто ми створюємо ілюзію такої собі інтеграції зовнішнього оточення в інтер'єр. Хочемо цю грань, принаймні на рівні першого поверху – холу і вхідної групи,  між інтер'єром і екстер'єром, зрівняти. Ми посадили дерево всередині будинку».
 
До теми: У Львові презентували перший збудований будинок клубного типу Geneva. Фоторепортаж «Як і у всіх проектах LevDevelopment ми використовуємо філософію компенсації зелених насаджень. Ми, забираючи певну територію зелених насаджень, компенсуємо її експлуатованими терасами, даховими садами. Це філософія і розуміння забудовників, девелоперів, цінності цього озеленення для середовища. Це те, що ми як проектанти, разом з девелоперами пробуємо зробити базовою цінністю – якщо ми щось забираємо, ми маємо додати. В природі ми не можемо бути тільки тими, хто щось знищує, ми маємо бути і тими, хто щось створює. В нас є декілька проектів, які ми робимо. В них усіх використовується озеленені тераси».
 
 


До теми: Як зробили дизайн вхідної групи ЖК OBRIY у Львові. Зображення
 
«Це не просто закритий клубний простір, це філософія відкритого простору. Наші кафетерії – може людина просто зайти випити кави, поснідати. І це не лише для гостей готелю. Ми намагаємося робити цей простір соціально активним. Той самий принцип, про який говорив раніше - якщо ми забираємо в міста якийсь простір, то компенсуємо створенням нового громадського простору. Наші холи– це welcome-групи, рецепції відкриті до спілкування і комунікації. Ми пробуємо встановити новий формат відкритості».
 
 
До теми: Програма лояльності Lev Development збільшила можливості для клієнтів  
«Є, звичайно, і фактори безпеки - місця, де ми не можемо людей запустити з міркувань безпеки. Ми, розуміючи, що створюючи громадські простори на наших об’єктах, ми перекриваємо доступ до приватної частини. Величезна увага приділяється безпеці. Це напрямок, в якому дуже багато готелей Європи працюють – відкритість простору, але безпечний приватний простір».
 
Консультації, бронювання та детальна інформація про проект доступна на сайті компанії  https://levcityhotel.com та у відділах продажу Lev Development.
 
Більше про презентацію у відео:
 
 
 
дата публикации: 17.02.2020
дата обновления: 18.06.2020
2960 просмотров
 

Популярные предложения от застройщиков

Читайте также другие новости данной темы

18/03
Головна меблева та будівельна виставка
28/02
Нові квартири у Львові за програмою єОселя. Кредитування від 3% річних на 20 років
25/09
Львів. Здано в експлуатацію 4-у чергу ЕКО-ДІМ на Тракті І
11/09
Відкрито попереднє резервування квартир в ІІ черзі будівництва «Еко-Дім на Козельницькій» у Львові
31/08
Старт продажів в нових секціях Авалон Ярд. Планування і ціни

<path id="path10669" d="m6.61406 286.94607h2.646485c.3528648 0 .3528648-.5293 0-.5293h-2.65918c-.36556.0169-.34017.54622.0127.5293z" fill="#e1e5e6 data-original=" #c8d4d9"="">все новости
 
Подписывайтесь и получайте ПЕРВЫМИ все новые предложения от застройщиков: