поиск
У Львові показали збудований мультифункціональний комплекс OBRIY. Відео та фото. ВтPMUTCE_2E29th СрAMUTCE_3E29th https://novobudovy.com/images/novyny/2019/LevDevelopment/ObriyZdano/ObriyZdano1.jpg
Енциклопедія Новобудов©

У Львові показали збудований мультифункціональний комплекс OBRIY. Відео та фото.

У форматі онлайн-відкриття презентували сам комплекс та його інфраструктуру - сучасні зони відпочинку, спортивні майданчики, облаштовані місця для BBQ, дизайнерські холи та підготовку скульптурної алеї в парку поруч з будинком.
 
 
 

 
«Це відкриття мало відбутися вже декілька місяців тому, але карантин, в якому вся наша держава зараз живе і невідомо, коли він закінчиться, не дозволяв нам це зробити. Але, розуміючи, що ми живемо в світі, який так чи інакше змінився, ми це відкриття зробили без гостей, без відвідувачів, зробили його в онлайн режимі. Я всім дякую, хто долучився до цього проекту, хто працював кілька років», - говорить керівник та співзасновник компанії LEVDevelopment Олександр Островський.
 
 OBRIY запроектовано як багатофункціональний комплекс з різними зонами відпочинку та комфорту
 
«Краса це не тільки те, що радує зір, а те, що бентежить душу. А так як в нас всі квартири особливі, так як в нас особлива архітектура, вони будуть з радістю повертатися додому. Тут будуть жити міцні сім'ї», - розповідає Євген Платонов, головний архітектор OBRIY.
 
 
   Фото вхідної групи OBRIY від студії Марка Савицького
 
«Сьогодні дуже незвичний день, бо вперше в такому форматі відкривається житловий комплекс. Я би мусів говорити слова подяки тим, хто поруч, але скористаюся тенденціями і можливостями сучасності і у форматі онлайн дякую всім тим, хто нам повірив, хто довірив нам зробити додатковий комфорт для мешканців цього будинку, додаткову естетику зон загального користування. І я вітаю всіх з відкриттям житлового комплексу», - розповідає Марко Савицький, дизайнер вхідної групи та холів.
 
В новобудові облаштований підземний паркінг, а в третьому будинку комплексу передбачено 2-рівневий підземний паркінг
 
Варто зауважити, що до облаштування і будинку і складових його інфраструктури в компанії підходили дуже виважено і перед тим, як надати остаточного вигляду, клька разів проводили «тест-драйви»,  щоб переконатися в зручності, комфорту та безпеці.
 
Так проводився один з перших користувацьких оглядів майданчику, щоб мати враження не тільки його творців, але й мешканців, включаючи дітей та дорослих.
 
 
 
Цей підхід компанія вирішила застосувати і для облаштування території довкола. Крім толок з прибирання парку, які дозволили створити затишне зручне місце, освітлення доріжок, було залучено і знаного у Львові скульптора Антона Лубія, який робитиме дерев’яні статуї, що символізуватимуть дух парку – з явору, який ріс тут, але був повалений нещодавною негодою.
 
 
 
 
«Ми хочемо, щоб цей парк став місцем, де маленькі дітки будуть бавитися на свіжому повітрі, а батьки робитимуть собі романтичні пікніки. Де всі люди будуть відпочивати від метушні та цікаво проводити час із близькими», - говорять в компанії.

співзасновники компанії Василь Левицький та Олександр Островський 
 
OBRIY - концептуальний проект LEVDevelopment, який об’єднає три черги будівництва. Компанія також здійснює будівництво у Львові малоповерхового HYGGE 148 в скандинавському стилі на вулиц Пасічній та першого мережевого готелю LevCityHotel з апартаментами, що можа придбати у власність і отримувати планований пасивний дохід від $ 9 600 на рік на вулиці Шевченка.


Відділи продажу компанії:

м.Львів, вул.Грушевського,11;  вул.Малоголосківська,30; вул.Пасічна (поруч будівництва HYGGE 148)

тел.:+38(097) 202 22 00


 
дата публикации: 15.07.2020
дата обновления: 15.07.2020
3136 просмотров
 

Популярные предложения от застройщиков

Читайте также другие новости данной темы

18/03
Головна меблева та будівельна виставка
28/02
Нові квартири у Львові за програмою єОселя. Кредитування від 3% річних на 20 років
25/09
Львів. Здано в експлуатацію 4-у чергу ЕКО-ДІМ на Тракті І
11/09
Відкрито попереднє резервування квартир в ІІ черзі будівництва «Еко-Дім на Козельницькій» у Львові
31/08
Старт продажів в нових секціях Авалон Ярд. Планування і ціни

<path id="path10669" d="m6.61406 286.94607h2.646485c.3528648 0 .3528648-.5293 0-.5293h-2.65918c-.36556.0169-.34017.54622.0127.5293z" fill="#e1e5e6 data-original=" #c8d4d9"="">все новости
 
Подписывайтесь и получайте ПЕРВЫМИ все новые предложения от застройщиков: