поиск
Як зростає ринок інвестиційної нерухомості: попит та тенденції ВтAMUTCE_2E43th ВтAMUTCE_2E43th https://novobudovy.com/images/novyny/2019/LevDevelopment/citizen-ya/citazen-viz-1.jpg
Енциклопедія Новобудов©

Як зростає ринок інвестиційної нерухомості: попит та тенденції

Спеціалізовані комплекси, що пропонують 15% доходу в рік, стають популярним інвестиційним інструментом в нерухомості.
 
 
Аналіз попиту і продажів за вересень-жовтень дозволяють констатувати ажіотаж на ринку спеціалізованої інвестиційної нерухомості, мета якої приносити власникам пасивний прибуток. Офіційні продажі в Citizen Ya, що позиціонується як перший в Україні та Східній Європі мультифункціональний готель в Яремче - стартували в другій половині вересня, і на сьогодні куплено та заброньовано більше половини всіх пропозицій, виставлених на продаж.
 
«Проект і локація комплексу, зорієнтованість на дохід та сервіс, що помагає робити це просто і комфортно – три основні переваги, які знаходять клієнти в цих пропозиціях», - говорять в компанії Lev Development.
 
 
Сприяє цьому, за словами працівників компанії, і досвід – це вже третій подібного типу комплекс, який реалізовує компанія. Ще два проекти реалізовуються у Львові - LEV CITY HOTEL та біля Буковелю - Premier Resort Hotel.
 
Проекти об’єднані спільним професійним підходом. Управлінням, доглядом і фінансами займатиметься професійний міжнародний оператор, що робить процес прозорим і стабільним. Прогнозований дохід власника апартаментів, відповідно, розраховується з врахуванням витрат на утримання.
 
«Якщо брати абсолютні, а не відносні відсоткові показники, то по Citizen Ya власник може розраховувати на дохід від 6 535 $ до 16 990 $ річних. Він корелюється від типу апартаментів, який купується у власність та наповненості готелю», - говорять в компанії.
 
Загалом в Сitizen Ya запроектовані три основних типи номерів:
Номер S: 13-17 кв. м
Номер M: 18-21 кв. м
Номер L (22-33 кв. м) 

  
Номери для зручності розбито на підтипи, що дозволяє зручно в них орієнтуватися, обираючи той, який найбільше підходить за ціною інвестицій і планованого доходу. Так, наприклад, є номери S-панорама 17,62 кв.м., M-balcony площею 23,08 кв.м. чи ХL-family площею 31,29 кв.м.
 
Така типова «розбивка» невипадкова, адже враховує одразу і основну мету – заселення в процесі експлуатації, бо за таким принципом підбирають номери майбутні гості.
 
В Lev Development говорять, що розвиток інвестиційної нерухомості в Україні розпочали, орієнтуючись і враховуючи світовий досвід, що і створило такий попит на об’єкти. Якість, інфраструктура і управління стали готовими інструментами, а пропозиції для приватних інвесторів в Україні в рази дешевші, ніж за кордоном. В такий спосіб, за їх спостереженням, і формується підвищена увага та попит.

 
«Приватні особи отримали одразу дві нових можливості: стати  власником нерухомості в готелі-комплексі апартаментів, чого раніше не було і, що не менш важливо, не брати на себе тягар операційних затрат, а вкладати кошти в професійну нерухомість, яка зароблятиме кошти», - коментують в компанії тенденції попиту.     
 
Довідка про Citizen YA:
Інвестиційна нерухомість, готель-комплекс апартаментів в Яремче від Lev Develompent. Підземний паркінг, відеонагляд, вхідний хол з рецепцією, Wi-Fi на території; панорамний ліфт та оглядовий майданчик 360 градусів на даху; конференц зони, ресторан та унікальний ресепшн на останньому поверсі; Lounge-зона, бар та місце реєстрації; невеликим басейном та wellness-центром; ski room - окрема кімната для спорядження. До управління нерухомістю залучається міжнародний оператор.

Детальніше про номери, проект, умови: на сайті комплексу або скориставшись формою онлайн-консультації нижче.


Получить консультацию от отдела продаж про:
свободные квартиры, условия рассрочки, акции и скидки
заполните поле

введите № телефона

дата публикации: 26.10.2021
1376 просмотров
 

Популярные предложения от застройщиков

Читайте также другие новости данной темы

18/03
Головна меблева та будівельна виставка
28/02
Нові квартири у Львові за програмою єОселя. Кредитування від 3% річних на 20 років
25/09
Львів. Здано в експлуатацію 4-у чергу ЕКО-ДІМ на Тракті І
11/09
Відкрито попереднє резервування квартир в ІІ черзі будівництва «Еко-Дім на Козельницькій» у Львові
31/08
Старт продажів в нових секціях Авалон Ярд. Планування і ціни

<path id="path10669" d="m6.61406 286.94607h2.646485c.3528648 0 .3528648-.5293 0-.5293h-2.65918c-.36556.0169-.34017.54622.0127.5293z" fill="#e1e5e6 data-original=" #c8d4d9"="">все новости
 
Подписывайтесь и получайте ПЕРВЫМИ все новые предложения от застройщиков: